biten ilişki ve bitmeyen pişmanlık, içimde kalanlar?

süslüler 7-8 aylık ilişkim monotonluk nedeniyle yaklaşık iki ay önce bitti. ilişkide dümdüz bir insan olan ben ayrılıktan sonra o kadar çok şey öğrendim ki kendim ve ilişkiler hakkında. nerelerde hata yaptığımı, bir erkek için vazgeçilmez bir kadın olmayı, sınırlarımı öğrendim. geçmişe dönüp de yapmam veya yapmamam gereken şeyler hakkında düşünüyorum sürekli çünkü onlar olmuş olsaydı ilişkin muhtemelen devam ediyor olurdu. bu başarısızlık hissi, kendimi olduğum gibi yansıtamamış olmam ve ilişkideki acemiliğimi düşünmekten kendimi alamıyorum. sizce nasıl bir yol izlemeliyim? kötü ayrılmadık bu iki aylık sürede ufak bir mesajlaşmamız da oldu. tekrar başlayıp bu sefer eski hataları yapmamayı ve öğrendiklerimi uygulamayı istiyorum ama benden sıkılmış olan biriyle tekrar konuşmak ve bana karşı çekim hissetmediğini görmeyi de göze alamıyorum.

1. İlişki yeni bittiyse biraz zaman vermek gerekir bence. Bir de merkür retro var. Merkür retroda exlerden mutlaka dönenler olur ama tekrar başlanırsa olmaz derler. Bir de bir erkek için vazgeçilmez bir kadın olmak nasıl oluyor ya?

22 ocak 2021 06:53

2. Ay soruyla resmen bag kurdum cunku benim de terk edilme sebebim cok benzerdi ve ben de ayni sizin gibi dusunmustum, biz tekrar baslayamadik -aylar sonra ben adim attim kabul etmedi- o yuzden bence iliskinizin miladi dolmus olabilir. Ozellikle sikildiysa zaten bi kere sogumus oluyor, soguyan biriyle de tekrar baslamanin sonunun yine husran olduguna inaniyorum. Bir kere vazgecen her zaman vazgecebilir diye..

Isterseniz biraz zaman verin ozlesin etsin belki pisman olur, tekrar yazar. O zaman da yapilan hatalari telafi etme sansiniz olur belki ama bence siz kesinlikle bi adim atmayin.

Bir de sahsi fikrim, iliskilerden ogrenilen hatalar va hep bi sonraki icin yarari oluyor yani bundan sonra boyle davranmayacagim dediginiz seyleri ayni kisi ustunde gerceklestirmek cok zor oluyor bence. Umarim sizin icin en hayirlisi olur:)

22 ocak 2021 09:41

3. Vazgeçilmez bir kadın nasıl olunuyormus bize de anlatir misiniz

22 ocak 2021 10:36

4. 7 8 ayda nasıl monotanlaşıyorsunuz yahu?

22 ocak 2021 11:01

5. Monoton*

22 ocak 2021 11:02

6. Tekrar başlayınca eskisi gibi olmadığını çoğu zaman gördüm benim de korkum bu. Ama benden soğuması, sıkılması, bunu bilmek icime o kadar oturuyor ki. Şimdi aklım daha başımda ve o kişinin de bana davranışlarını çok seviyordum başka bir erkekte bunu göremedim. O benden daha fazla şey biliyordu kadınlara nasıl yaklaşılacağını, nasıl şımartılacağını özellikle. Kaybetmek istemediğim biriydi.

22 ocak 2021 11:35

7. Sikilmak bu isin bahanesi oluyor genelde ya baskasina kaymistir akli. bosverin suslum siz de yolunuza bakin.

22 ocak 2021 12:13

8. merkür retrosu ne zaman başlıyor süslü?

22 ocak 2021 13:05

9. Retro 28 ocakta başlıyor ama gölgeli günleri başlamış olabilir.

22 ocak 2021 13:41

10. Anon 4 anlamadım? Sözlüğun espirisi falan mı bu ? Ben yeniyim daha süslünün jargonundan anlamiyorum jfjfj

22 ocak 2021 21:07