boğaziçi yada galatasaray üniversitesi dil kurslarına giden oldu mu ?

almanca ve ya ispanyolca dillerinden birine gitmeyi düşünüyorum. tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

1. ben de ingilizce için gitmek istiyorum. eğitiminin iyi olduğunu duydum umarım giden biri vardır bizi bilgilendirir

8 ağustos 2019 22:06

2. Bu yaz galatasaray üniversitesine ingilizce eğitimi için gittim. Çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim. İsim yapmış bir sürü ing kursundan british time vs daha iyi olduğunu düşünüyorum. Dolu dou geçiyor.

8 ağustos 2019 22:21

3. anonim 2 ne kadar ücret verdiniz kur başına başlangıça göre çok ilerleme gördünüz mü? biraz daha ayrıntılı anlatabilir misin çok soru sordum ama :(

8 ağustos 2019 22:32

4. Ben toefl sınavına hazırlanmak için gitmiştim. 1950 idi sanırım ücreti. 1 ay sürdü. Kendi adıma kesinlikle ilerleme gördüm ama gittiğimde 0 da değildim. Kontenjan açısından kayıt olmaya geldiğinizde seviye tespit sınavı yapıyorlar en 60 almanız lazım. En azından toefl sınıfı için böyleydi

8 ağustos 2019 22:49

5. Ben ispanyolca iki kur gitmistim ama oldu 3 -4 sene tabii. Çok memnun kalmıştım ben çünkü hocam İspanyoldu ve Türkçe bilmiyordu, İspanyolca ya da İngilizce anlaşıyorduk. Diğer dillerde de sanırım çoğunlukla hocalar anadillerinde ders veriyorlardı. Şuan ücretleri nasıl bilmiyorum ama o zaman için normaldı. Eğer hala hocaları bu şekildeyse Galatasaray’a yine olsa yine giderim. Bence kayıttan önce hocanın nereli olduğunu sorun önemli olan zaten kurum değil iyi hocaya denk gelmek.

8 ağustos 2019 23:46