yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    9 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    boga burcu erkegi tecrubesi olanlar? gercekten abartildigi kadar tembeller mi?

    sb susluler cok merak ettim. herkes tembelliklerinden yakınıyor gercekten bu kadar var mi

    1. Evet. Bir şeyi yapması için çok istemesi ve gerekli şartlarının olması lazım. Biraz takıntı da var çünkü. 

    17 mayıs 2021 17:06

    2. ben boğa kadınıyım ruhsal olarak yaşam enerjim çok ama fiziksel olarak sıfır. en basit hareketimin bile hesabını yaparım aşırı üşengecim. parmağımı oynatacak bile olsam neden yorayım ki kendimi amaan boşver derim.

    17 mayıs 2021 17:19

    3. Ayni ekipte calistigim iki boga burcu erkek arkadas var. is hayatimda gordugum en caliskan insanlar. Hatta bir tanesi iskoliklik seviyesinde. Asla isten kacmazlar, sorumluluk alirlar, elleri de hizlidir. Ev ortamlarinda ne yapiyorlar bilmem ama is icin tembel degiller.

    17 mayıs 2021 17:30


    4. Nişanlım boğa burcu, tembel biri değil. Evdeki işlerin çoğunu o yapar, eli de çok beceriklidir. Yemek yemeyi çok sevdiği için yapmayı da sever çok da güzel yapar. Sadece şöyle bir şey var. Ben oturarak film izlerim, kitap okurum vs. O bunları hep yatarak yapar. Ya ayakta olacak ya yatacak yani, oturma huyu yok sjddhjdjsk otururken yavaşça aşağı doğru kaykılıyor genelde farkında olmadan snsjbdksnx. aynı iş yerinde çalıştığımız da oldu bu arada. Süper çalışkan diyemem ama çalışkandı işte normal.

    17 mayıs 2021 17:39

    5. kendi işine gelen hiçbir şeye üşenmez, kalan her şeye üşenir.

    17 mayıs 2021 18:13

    6. İş olarak evet çalışkan ama normal hayatı için aynı şeyi diyemem çok hantallar yahu kolunu kaldıracak halleri yok böyle bir hantallık olamaz

    17 mayıs 2021 18:20

    7. 5 yıldır boğa burcu allahın belası bi sevgilim var. Kendisi kahvaltı sevmediği için 5 yıldır benimle bir kere kahvaltı bile yapmadı ısrarlarıma rağmen. Bu bile yetmiştir umarım

    17 mayıs 2021 19:30


    8. boğa burcu = keyif pezevengi

    18 mayıs 2021 10:44

    9. bogayı çok iyi tanırım hiç tembel oldugunu görmedim. iş yaparlar baya

    18 mayıs 2021 12:00