boy sizin için de gerçekten önemli mi?

ben bir erkeğin yapılı ve uzun olmasını seviyorum, benimle aynı boyda aynı bacak kalınlığında bi erkek kötü geliyor, eminim kendinden kısa ya da aynı boyda sevgilisi olanlar vardır ama gözardı edebiliyo musunuz bu durumu :(

1. Süslü boy benim için önemli. Ama önemli derken 1.85 üstü erkek beğenmiyorum asla, fiziksel olarak çekici gelmiyor. Sanki böyle uzuvları havada sallanıyor gibi görünüyor ve tanıştığım aşırı uzun erkekler hep aptaldı :d şimdiki sevgilim 182 boyunda ben de 1.68im kendim için en ideal boyu bulduğumu düşünüyorum. Peki Aynı boyda olsak sorun olur muydu hiç sanmıyorum. Sadece topuklu giyerken tereddüt ederdim belki de

12 ağustos 2021 09:10

2. İki tane 1.65 boyunda sevgilim oldu. İkisi de beni kısıtlamaya çalıştı, yanımda yürürken çaktırmadan boy ölçmeye çalıştılar falan. Ayakkabı seçimim hep sorun oldu. Bunlardan sonra boy benim için önemli. Türk erkeğinin oğluşum egosu bunu kaldırmıyor diye düşünüyorum.

12 ağustos 2021 09:14

3. benimle aynı boyda olan erkek cocuğum gibi hissettiriyor bana ya hele bide sakal filan da yoksa ya da kesmek zorundaysa

12 ağustos 2021 09:17

4. son sevgilim benden 1-2 cm uzundu, ama o kadar kompleks yapıyordu ki bu durumu. arada bir "sen uzunsun bi de güzelsin zaten" diye laf sokmaya falan çalışıyordu dflkds ya kardeşim bulmuşsun uzun kız, ne sorguluyosun işte sevmişiz seni ne bıdı bıdı yapıyosun. sürekli bu şekil boy takıntısından sonra ayrıldık gerçekten huzur falan kalmamıştı.

12 ağustos 2021 09:19

5. Ben 1.70e 53-55 kiloyum ve haliyle biraz iriyim dolayısıyla çok ufak tefek tiplerle biraz komik duruyorum. Ha ama 1.60 sevgilim de oldu 1.68 de 2.00 da ve hiç boyu sallamadım. Bence eğer düzgün insanlarla birlikteyseniz boy o kadar da dert olmuyor. Ama tabi ben de fiziksel olarak benden uzun tipleri beğeniyorum genelde.

Şu anki sevgilimin boyu 1.78 yine ben biraz kalıplı duruyorum yanında ama napiyim yani kaptırdım gönlümü.

12 ağustos 2021 09:20

6. 170 boyundayim, eşim 165 boyunda falan. Kısa Yani bariz bir şekilde. İlk tanıştığımızda 70 lerin başında kilom vardı.(gizlinot: Iriydim) Şimdi 3 kat daha iriyim.(gizlinot: 30 kilo falan aldım yillar içinde )

O normal kilosunda.(gizlinot: Hafif bir göbekten bahsedebiliriz) tek sıkıntım kilo aldıkça daha da irileşmek. Ama zaten bu kadar kilo almak her açıdan berbat bir şey. Kilo versem bir sıkıntım kalmaz. (gizlinot: Yani üstte 1.70 boyunda 53-55 kilo olan bir süslü iriyim yazmış. Nasıl iri olabilir anlamadım. )

Boy, kilo vs. Den çok daha başka şeyler lazım açıkçası ya uzun zaman birlikte olmak, sevmek, sevilmek, saygı çerçevesinde bir ilişki yürütmek için.

12 ağustos 2021 09:31

7. bence herkes bi noktada dışardan nasıl görünüyoruzdur düşüncesine kapılmıştır bu kısa boy durumunda

12 ağustos 2021 09:31

8. Ben bir sevgilimden boyu benden kısa olduğu için ayrılmıştım çünkü sürekli sorun olarak önüme getiriyordu. O fotoğrafı koyma çocuğun gibi çıkmışım, biraz dizlerini kır öyle çekelim, sen otur ben ayakta durayım, topukluyu bana inadindan mi giyiyorsun diye kavga çıkardı bir gün, masada bırakıp gittim. Bir daha teşebbüs etmedim ne yalan söyleyim bu tarz bir ilişkiye. Her erkek böyle değildir muhtemelen ama aynı şeyleri bir daha çekemem.

12 ağustos 2021 09:32

9. Dışardan nasıl göründüğün gerçekten önemli mi?

12 ağustos 2021 09:32

10. Benden biraz uzun olsa yeter.

12 ağustos 2021 09:33