bu ünlülerin instagramdaki insanların hiç mi göbeğinde belinde kıl yok yoksa herkes alıyor mu?

onlara baktıkça kendimi ayı gibi hissediyorum göbeğinde kıl olan tek insan benim sanjrım

1. olsa bile fotoğrafta çıkmaz ki zaten çok yakından göbeği çekerseler ancak çıkar. bazılarında sarı oluyor belli olmuyor benim mesela baya var ve koyu renkte genel olarak kıllı bir insanım, alıyorum orayı da

10 ağustos 2020 15:52

2. valla tam olarak aynı şekilde hissediyorum sadece instagramda değil kimsede yok gibi. umarım herkes alıyordur özgüvenim diplerde çünkü dkdjdsh

10 ağustos 2020 15:53

3. Sadece ünlüler değil de genel olarak çoğu kişide yok bence.

Olanlar da alıyor tabii ama fotoğraflari yakından çekmedikce çıkmıyor kıllar zaten.

10 ağustos 2020 15:55

4. Ben de lazer epilasyon yaptırmak istiyorum önce bacağıma yaptıracağım inşallah işe yararsa göbeğime de yaptıracağım. Beyaz tene siyah kıllara sahibim belli oluyorlar bayağı ortada çizgi var birliğiniz :( kenarlarında da yine tüyler var bir sürü. İyice özgüvensiz hissediyorum kendimi benden başka kimsenin yokmuş gibi. Göbeği açık giyen insanlara çok özeniyorum

10 ağustos 2020 15:56

5. Anon4 ben de öyle düşünüyorum annemin her yeri pürüzsüz göbeğinde belinde hiç kıl yoktur çok özeniyorum ama o da anlamıyor beni

10 ağustos 2020 15:57

6. Valla alıyorlar demeyi çok isterdim süslü ama bende çok fazla olduğu için yıllardır kimin belini, sırtını görsem çaktırmadan incelerim(gizlinot: ünlülerden değil normal insanlardan bahsediyorum) gerçekten hiç kimsede yok

10 ağustos 2020 19:57

7. Duygu'nun kılları sarı belli olmuyordur ühühüh benim yüzümde bile varlar ve hayvan gibi belliler :(((

10 ağustos 2020 22:16

8. Genelde crop giyerim, her duşta tıraş bıçağıyla 1 dakikada alıyorum süslü.

11 ağustos 2020 02:21

9. belimdeki kıllar hiç dikkatimi çekmedi. sarı ve belli olmuyolar. göbeğimdekileri yüz için olan küçük ağda bantları ile alıyorum.

11 ağustos 2020 04:51