bu ara herkesle kavga etmem ve saçma sapan şeyler yaşamam neden böyle oluyor süslüler bi açıklaması olmalı ?

merhaba süslüler bu ara o kadar çok kavga ettim ki normalde naif uyumlu da bi insanım ama günlük hayatta üst üste çok saçma şeyler yaşadım geçen buraya tırnaklarımı atmıştım belki hatırlarsınız berbat bi manikürü vardı manikür değildi yani baya da para ödemiştim giderken de benim saatime ben tamam dememe rağmen son mesajı ben atmadım diye gidip o saate başka müşteri almış. geçen işten çıktım işimin yakınında bi domino’s var süslüler ama minnacık bi dükkan sadece gel al gibi bi şey olduğunu bile düşündüm. değilmiş iki üç tane masası var yanda da bi çay ocağı var şekeri var vs tabii ki müşteri için olduğunu düşündüm almaya çalıştım kasadaki kadına sordum o personel için dedi. sonra geldi üstünde dumanı tüten bi çay aldı bende satın alabilir miyim peki dedim hayır dedi ama o kadar itici bi tavrı vardı ki. rahatsız oldum yani. zaten boş dükkan butik bi yer ne olur yani karton bardak da bi çay versen zorunda değilsin ama hoş da olmadı yani. bu şekilde söyledim ona da vermek zorunda mıyım buradan kimse içecek almasın vs böyle şeyler söylüyor yanındakiler de seyrediyor kimse bi şey demiyor bende nasıl bi üslup nasıl böyle konuşuyorsun filan dedim hadi zıkkımlan da git defol filan demeye başladı sinirimden ağır peçeteliği yere fırlattım artık. ya böyle bi şeyi ben yapsam işyerinde beni ömür boyu mimlerlerdi. oradakiler öylece seyretti sonra dominos merkezi aradım telafi ettiler hediye tanımladılar uyardık filan dediler. ama öyle kötü hissettim ki. bugün de işe gelirken taksiye bindim her bindiğim taksiciye yeri söylüyorum ve konu bitiyor adam yok orası mı burası mı diyor abi konumu eline vereyim bak diyorum kendisi zaten konum açmıyor yok bakamam diyor sesini aç diyor tamam diyorum sesi de dinlemiyor abi yanlış gittin diyor işte diyorum demedi diyor sen bilmiyorsun gideceği yeri diyor ya beni çıldırttı 10 dakika dolandık etrafta 220 öderken 315 oldu taksimetre asla ödemem bunu sadece 220 öderim dedim hiç bi şey ödeme dedi indim taksiden bu sefer de ödesene  diye bağırıyor (ödemek için de bekledim takside o da öyle bekleyince indim) işyerinin önünde ya zaten beni dolandırdın hiç bilmediğim yollara götürdün taksi durağına sordu adresi inip ya. geç kaldım bi de onun yüzünden böyle. saygıyı haketmiyor muyum ? sadece asgari hizmet istiyorum ya. bu hataları ben yapsam başıma gelmeyen kalmaz ama herkes istediği gibi takılıyor anlamıyorum .

tarih
    oy (güzelinden)

1. Çok yorucusun

14 ocak 09:31

2. Terminalde de kavga ettin mi kadın muavinle

14 ocak 09:35

3. işini doğru dürüst yapamayan mutsuz insanlar yüzünden böyle bir hafta ya da süreç geçiriyorsun. maalesef Türkiye'de olabildiğince en az şekilde muhatap olacaksın. Taksi konusunda da ben bu durumu yaşamamak için hep uygulamadan çağırıyorum.

14 ocak 09:38

4. dominosta haksızsın bence ya. kurumsal yerlerde satış olmayan bir şeyi satamazlar. bu tepki de normal değil yani dövseydin bi de kadını. taksici de kötü olmuş ama bilmiyor olabilir böyle şeyler yaşanabilir çok abartıyorsun her şeyi ödemen gerekirdi yine de. psikiyatriye gitmeni önerirm bu sinir normal değil bence

14 ocak 09:40

5. üstteki süslü haklı bence de uygulamadan çağır taksiyi ben de öyle yaparım hiç muhattap olmuyorum taksiciyle. yolda çağırınca böyle şeyler yaşamak normal bence bilmiyor olabilir yani

14 ocak 09:42

6. ay çok yazdım ama :d dominostaki kadının tavrı üslubu kötü okay ama sen bi çay alamadın diye sinirlenip peçeteliği yere indiriyorsan kadına ne dedin acaba.

14 ocak 09:43

7. nasıl bir üslup bu dedikten sonra hadi zıkkımlan da git denmişken nasıl siz haksız oluyorsunuz anlayamadım. üstteki anonim soruyu tam okuyamamış sanırım. nezaketen ve müşteri memnuniyeti adına çayı size ikram etmeleri gerekirdi, normalde personel için ama alabilirsiniz diye. orada da personelle tartışmak ve bir şeyleri fırlatmak yerine müdürünü çağırsaydınız keşke o lafları ettikten sonra. genel merkeze şikayet etmişsiniz bir de googledan bulun şubeyi ve google yorumu yazın. personeli tarif ederek yazın.

taksici olayında da dolandırmaya çalışmış belli ki. onda ödeme dedikten sonra ben de ödemezdim şahsen.

ben evin yakınındaki duraktan binerim taksiye. yine bindim. ilk kez gördüğüm 60 yaşlarında bir adam vardı. elimde kabin boy valiz vardı. bagaja koymayalım ön koltuğa koyayım. trafikte inerken hızlı olur dedi. tamam dedim. gideceğim yer 70 lira tutuyordu o zaman. tam para var bozabilirsiniz değil mi sabah erken olduğundan sizin için sorun olmasın dedim. pos da var sorun olmaz dedi. inerken posu açamadı bir türlü sinirlendi kendi kendine. sonra para üstü vermek zorunda değilim ben 100 alırım dedi. bavulu da in kapıyı aç al dedi böyle emir verir gibi. durağa şikayet ettim kendisini ve beni müşteri olarak almadığını yalan söylediğini iddia etti gjsdlsgşs. oluyor yani böyle şeyler taksi işinde. düzgün adam taksici olmuyor pek zaten.

14 ocak 09:49

8. cayin dumaninin tutmesi detayiyla neyi hedefledin suslum

14 ocak 10:07

9. Dominos mevzusunda zorunda değilsiniz ama yine de hoş değil bence dedim süslü. Prosedürümüz böyle maalesef benimle alakalı değil dese mesela bu tamamen uygun bi açıklama. Sorun yok bunda. Ama yine de hoş değil masaların yanında personel çayı mı durur? Geçen yemeğe gittiğim yerde kahve standı var müşteriler için. Yani bir şeyi ortaya koyuyorsan müşteri için zannetmem çok normal. Kaldı ki tek müşteri bendim çirkin bir hareketti. Müdürün o sırada orada olup müdahale etmediğini düşündüm o yüzden bi şey demedim müdüre. Zıkkımlan dedikten sonra yemiyorum madem paramı ver diyince al defol git çok pahalı bi şey sanki dedi ve çalışanlar sadece izliyordu. Arkamdan böyle bağırmaya devam edince sinirimden attım ki dominos beni çok haklı buldu. Yaptırımlarının sert olduğunu söyledi özür için de pizza ve sufle tanımladılar. Benim de müşterilerim var bende hizmet satıyorum. Bu kadar umursamazlık çok büyük bir hata işletme açısından ayrıca. Taksi konusunda taksi durumum acil gelişti. Yoksa uygulama benim için de daha iyi ama uygulamadan çağırmadım diye bu muameleyi çekmek zorunda mıyım ? Dolandırmak için de değil de saçma sapan davrandı. Allahtan tam işyerimin kapısında inmedim yakında paramı ver diye bağırınca (inerken sen hiç ödeme dememiş gibi ) rezil olmamak için ödedim.

Ya burada bile ilk yorum çok yorucusun. Hala açık arıyor insanlar çayın dumanı ayrıntısını niye vermişim de vesaire. Gerçekten bıktım insanların kabalıklarından kalitesizliklerinden. Siz gerçekten ne olsun istiyorsunuz ? Doğuluları Afganları beğenmezsiniz alt sınıf görürsünüz ama şu görgüsüzlükleri ayıpları bile elinizde olsa alkışlayacaksınız ya. Çok sıkıldım gerçekten.

14 ocak 10:26

10. Tırnak sorusunu alabilir miyiz süslü