bu sahte psikolog çağla düvenci sönmez londra'ya kaçmamış mıydı ? kendi gelecekleri için aslında kendi isteğiyle gitmiş?

yine bilmiş bilmiş bık bık bık milleti kandırıyor

1. (link: https://hizliresim.com/p0kwp8n Sorucevap)

16 aralık 2024 14:29

2. kaçtı mı bilmiyorum ama eşi orada iş bulup gittiler diye biliyordum ben. o zaman da yine çocuklar için böyle bir şey yaptığını söylemişti. takip etmiyorum kendisini son durum nedir bilemem

16 aralık 2024 14:38

3. "ya hayir dilan polatin hicbir seyden haberi yokmus, her seyi kocasi yapmis" diyen arkadasim var benim. kulaklarim zonkalmisti duydugumda, dilan polat takip ettigini bile dusunmeyecegim biriydi, degil ki sempati beslesin, akpli gibi dusunsun. bu kadinin da hala pesinde dolanan bir takipci kitlesi oldugundan eminim. ayrica yukaridaki susluye de katiliyorum, ne gerek vardi londralara kacma zahmetine :D

16 aralık 2024 15:55

4. Bi de hukuk yok diye gittim diyor ahahshs. Valla gitmiş olabilir takip de etmiyorum ama burda küçük bi evde yaşadıkları falan yazılmıştı. Habire de hesabı kapanıyormuş merdivenaltı ürün reklamından vs. Bence o kadar da gül bahçesi bi hayatı yok vasıfsız eleman olarak gitti ama onları paylaşacak hali yok

17 aralık 2024 00:43