bu siteyle teknik olarak ilgilenen kimse yok mu?

bir şeye tıklıyorum bir önceki sayfaya atıyor, soruya cevap yazarken vazgeçiyorum kapatınca pencere öyle kalıyor ekranın ortasında, daha bir sürü sıkıntı. bu sitenin teknik tarafına kim bakıyor da bu kadar özensiz çok merak ettim.

1. Yok canımın içi gerçekten yok. çocuğu oyun odasında bırakıp sevişmeye giden ebeveynler gibi terk edilmiş halde merak edilecek hiçbir yanı da yok.

2 ocak 13:40

2. valla ne iş kursam diyen varsa şu siteye bi alternatif kursun ben geçerim ya. reklam meklam geçinir gidersiniz bacımsular.

2 ocak 13:52

3. harbiden yok sözlüğün yöneticileri falan kayıplara karıştı halbuki arızalar giderilse ne bileyim bir yenilenip geliştirilse daha çok yazar aktif olacak haberleri yok.

2 ocak 13:58

4. ben de sinir oluyorum yaa kac aydir boyle.

2 ocak 14:15

5. Sitenin kurucusu ve eski sahibi elif tulunay siteyi satıp gittiğinden beri kimse ilgilenmiyor maalesef.

2 ocak 14:48

6. Daha çok yazarın aktif olması kimin umurunda doldurdukları troller yetiyor onlara. Açıkça herkes çeksin elini istiyorlar hala anlamıyor musunuz? Alt yapısı berbat çöktü çökecek yere hala ürün girdisi yorumlayan da ne bileyim yani biraz fazla saflık artık dskdfsdj

2 ocak 14:53

7. Kızlar ben bu işe girerim ya ama sıfırdan kullanıcı toplamak da sorun, az çok burda güzel bir veri tabanı var ürün başlıklarında. Keşke düzelse cidden

2 ocak 14:57

8. yeni site yapmak isteyen olursa tiktok ve instadan yayılabilir bence. ama anonim olmaması daha kaliteli yapar siteyi diye düşünüyorum

2 ocak 16:52

9. tiktok'tan bi salsan bence de tutar.

2 ocak 21:46

10. süslülerim rahat olun ben bir mobil uygulama üzerinde çalışıyorum, uygulamanın yüzde 70'ini bitirdim, bu ay içinde bitirme ve yayımlama hedefindeyim. bu saçma sapan siteden bıktığım için yapıyorum. bana email adresinizi mesajdan gönderirseniz uygulamayı yayımladığımda size mail atabilirim, zaten bitince buradan da soru açıcam gelmek isteyenler için

ayrıca eklenmesini istediğiniz özellikler varsa onları da yazın

2 ocak 23:47