bu soruyu nereye soracağımı bilemediğim için buraya yazıyorum?

arkadaşlar benim babaannem sağ değil. ama gençliğinde bir dönem ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yattığını biliyoruz. sebebini veya rahatsızlığını merak ediyoruz. sağ iken bu konuları konuşacak kadar iyi değildi. ama bu genetik bir rahatsızlıksa biraz bizi de alakadar ediyor gibi. o yüzden öğrenmek istiyorum artık neyi varmış, ne kadar kalmış, neler olmuş hastanede. bunları öğrenmenin bir yolu var mı? çok eski tarihler, 1970 gibi hesapladım.

1. Mahkeme kararı olması lazım.

bugün 00:06

2. Hiçbir şey öğrenemezsin boşuna deşme.

bugün 00:51

3. Bunu en iyisi bir doktora danışmak lazım belki testi vardır mesela

bugün 07:50

4. süslü öğrenmek istemene hak verdim. açıkçası süslünün dediği gibi mahkeme kararı olabilir o da hiç kolay bir süreç olmaz ancak yakınlardan akrabalardan öğrenme şansın varsa daha iyi olur. bir de genelde genetik olan sıkıntılar erken yaşlarda da belirti veriyor. kendinde bir sorun olduğunu düşünüyorsun bir psikiyatr ile görüş derim ama bana kalırsa panik yapma çünkü sadece şizofreni hastaları yatmıyor hastaneye ağır depresyon, okb, bipolar ama ağır yaşayan insanlar da yatabiliyorlar öyle deli damgası yenilecek bir şey değil rahat ol.

bugün 09:18