bu survivordakilere deprem haberi verildi mi?

devam edecek mi bu yarışma merak ettim, dönen oldu mu ya da? o kadar insanın birinin tanıdığı vs vardır illa, ki olmasa bile durmak orda yarışmak garip olmaz mı? derdini seviyim diyeceklere tek derdim tabi ki bu degil tabi ki merak ettim sadece

1. Aynı şey bu akşam aklıma gelmişti, koronavirüs zamanı haber verilmişti. Böyle büyük toplumsal bir şeyde illaki haber verilmiştir. Şu ana kadar herkesin bir tanıdığı o bölgeden illa ki. Bence hazır reytingler dipteyken yarışmacıları getirip final yapacaklar gibi geliyor. Bu sene izlenmiyor çünkü.

15 şubat 2023 00:52

2. Şu an düşündüğüm ajun un bunu nasıl ileteceği. Bunu umuyorum ki Reyting malzemesi yapmazlar

15 şubat 2023 00:56

3. evet koronada haber verilmişti ama durdurmak gereksizdi ama bu sefer durdurulur herlde, baktım acun da bişi dememiş. sonuçta telefon, yemek vs veriyordur yarışmacılara nasıl devam etsin. bir de duyarlı bir kaç yarışmacı çıkar sanki ben bu durumda yarışmayacağım diyebilen.

15 şubat 2023 00:57

4. anon 2 kesin reyting malzemesi yapacak ondan şüphem yok

15 şubat 2023 00:57

5. Bence de söyleyip bitirecek yarışmayı

15 şubat 2023 01:13

6. bunu ben de düşünmüştüm. söylenmiştir bence. koronada baya geç söylediler öyle hemen ortaya çıktığında söylenmedi. ama bu bambaşka bir durum, ailesi olan vs varsa dönmüştür bile belki. ben de durmak istemezdim ülkemde 10 il mahvolmuşken

15 şubat 2023 01:43

7. emin olmamakla beraber ilk birkac gun icinde yarismacilar turkiye'ye dondu diye gormustum, yalan miydi acaba haber?

15 şubat 2023 04:02

8. erken final yapacakmış aldıgım bilgilere göre