bugün feriha gibi şak diye bayıldım hiç yaşayan oldu mu?

kızlar iki üç gündür yorgunum spor vs derken bedenim yorgundu. bundan mıdır bilmiyorum bugün fırından yemek çıkartırken ayağa kalktım kalktığım gibi başımın dönmesi ve düşmem bir oldu. cidden feriha gibi şak diye bayıldım o kadar hızlı oldu ki ilk başta anlam bile veremedim başımın döndüğünü hissettim sonra gittim. normalde daha önce tansiyon düşmesinden bayıldım bi kaç kez, onda bi süre titreme mide bulantısı baş dönmesi kulak çınlaması falan oluyor yani şak diye bayılmıyosun. bugün çok ilginçti gerçekten sjsjjjs var mı hiç böyle bayılan? sebebi ne olabilir böyle ani bayılmanın

1. bu arada yere düştüm kendime 1 dakika içinde geldim uzun süre bilinçsizlik de olmadı

16 temmuz 2024 01:55

2. bayıldın mı yorgunluktan düştün mü acaba bir dkda ayılınıyo mu öyle

16 temmuz 2024 01:56

3. a1 bayıldım süslü anlık bilincim gitti geldi kendimi tutamadım bir anda düştüm

16 temmuz 2024 01:57

4. Bayılmayı da random gülüp bayılarak anlatmazsın yani :d

16 temmuz 2024 02:20

5. Ben de 3 defa böyle bayıldım süslü. Tansiyonum hep düşük zaten, fazla yorulunca bayıldım 2 kere. 3. Kez bayıldığımda korkudan mı oldu bilmiyorum, artçı bir deprem yaşandı (gizlinot: Deprem bölgesindeyim.)sarsıntının bitmesiyle bayılmam bir oldu.

16 temmuz 2024 02:42

6. Beynin anlık reset atmış gibi çok ilginç. Tekrarı olursa nörolojiye git bence. Geçmiş olsun

16 temmuz 2024 08:04

7. a4 süslü çok geçmiş olsun düşük tansiyonda aniden bayılmayı ilk defa duyuyorum çünkü süreç bende biraz uzuyor tansiyonum düşünce mesela önce nefes darlığı sonra baş dönmesi sıcak basması göz kararması kulak çınlaması falan oluyor 5dk sürüyodur belirtiler öyle baygınlık geliyor. şak diye bayılmayı hiç duymamıştım ama olabilir de

a5 tekrarlanırsa gidicem süslü

16 temmuz 2024 11:42

8. Bayılma anlık olur mu nedir yahu, çoğu bayılma o şekildr oluyor zaten. Bayılmayı frnalaşmakla karıştırmayın. Aaağğ diye uzanıp kalkacak hale gelemeyen ama bilinci açık olan insan baygın değildir. Tansiyonu düşüktür, frnalaşma halindedirgözlerimi açamaz mesela ama hafif inler veya iç çeker, 5-10 dakikada kendine gelir. bu insan zaten baygın değildir. Bayılan insanın bilinci tamamen kapanır ve geri gelir, ve genelde bu çok çabuk olur. Sonrasında kendini zayıf ve halsiz hissedebilir ancak baygın değildir. Bayılma yani bilinç kapalı halde olmak bir iki dakikadan uzun sürmez, sürüyorsa çok ciddi bir durum olabilir, normal değil.

16 temmuz 2024 13:07

9. a6 teşekkür ederim süslü güzelce anlatmışsın. ben daha önce de bayıldım yukarıda anlattığım gibi belli bir süreç izliyordu ama anlattığın gibi fenalaşma durumundan sonra bayılma yaşadım. fenalaştığım ama bayılmadığım zamanlar da oldu. ilk defa ben şak diye aniden başım dönüp bayıldım ve öncesinde belirti olmadığı için şaşırdım açıkcası

16 temmuz 2024 13:12

10. Kaç saatlik açlık vardı o esnada süslü? Ve oturup kalkarken hafif baş dönmesi yaşar mısın? Eğilip kalktığın için soruyorum. Bir de boyun omuz ağrın, tutulman olur mu sık?

Düşük tansiyon, yemek yemeyi unutma, boyun damarlarında sıkışma gibi sebeplerle çok yaşıyor kadınlar baygınlık. Birkaç defa da yaşamışsın bir iki kez değil. bir randevu al bakılsın derim hem sen de kendine daha çok dikkat edersin bir doktordan duyarsan :)

16 temmuz 2024 13:17