bugüne kadar kaç kitap okudunuz?

1000kitap’a üye olup okuduklarımı listeledim. ilkokulda zorla okutulan klasik eserlerin kısa versiyonlarını ya da çocuk kalbi gibi herkesin çocukken okuduklarını işaretlemedim. kendi hür irademle alıp okuduklarım 50. bu kadar az olduğu farketmemişim. üzüldüm biraz. siz kaç kitap okudunuz?

1. Yaşınız kaç süslüm? Ben liseden sonra okuma alışkanlığı edindim açıkçası 200’ü geçmiştir

14 haziran 2019 21:19

2. 23 :(

Ben de lisede çok okurdum. Üniversitede derslerden fırsat bulamıyorum. Bahane tabi ;(

14 haziran 2019 21:22

3. Ben de sayıyorum. Goodreadste tutuyorum. 554 kitap okumuşum. 33 yaşımdayım ama

14 haziran 2019 21:49

4. Ekleyeyim. Yılda 80 ile 110 arasında kitap okuyorum. Bu da yılda 20.000 ile 35.000 sayfa arasına denk geliyor. Goodreads yıllık döküm tutuyor

14 haziran 2019 21:51

5. 21 yasimdayim 500 kadar okumusumdur mutlaka odamda kocaman bir kitapligim var. Ama uni beni cok zorladi hic okuyamiyorum, bu yillik 52 kitaplik challangeimda daha 16dayim :(

14 haziran 2019 22:45

6. Ne kadar çok okumuşsunuz öyle. Benim çevremde kimse okumayınca ben kendimi okuyor sanıyordum bir de.

14 haziran 2019 22:55

7. Suslu ben yemek yerken bile kitap okuyorum, yolda otobuste, okulda ders aralarinda falan. Lisedeyken derste bile okurdum, suan hukuk kitaplarindan sira gelmiyo maalesef

14 haziran 2019 23:02