burnu normal boyutlarda ve düzgün olmasına ragmen fotograflarda berbat cıkan var mı ?

biraz saçma bir soru gibi ama şöyle, burnum ne büyük ne de şekil bozukluğu olan bir burun değil ama fotograflarda gerçekten çok kötü çıkıyor , ve takıntı yapmak gibi değil çevrem de normalde güzel durdugunu ama fotograflarda bi acayip cıktıgını söylüyor :d . bir estetik cerrahı instagramda bu tarz bi burun için kötü ışık alıyor , ışıgı kötü gibi bişeyler demişti. bu konuda düşüncesi olanlar varsa dinlemek isterim.

1. Benim de öyle mükemmel bir burnum yok ama şekil olarak pek bozuk da değil. Orta halli bir şey işte. Dediğin durum bende de söz konusu, fotoğraflarda koccaman çıkıyor. Bir ara arkadaşlarla aramızda dalga konusuydu:d Sebebini bilemiyorum, kendim bir şekilde ayarlayıp çektiğimde yine normal çıkabiliyor ama arkadaşlarımla olan çoğu fotoğrafımda burnum löp. Napalım Allah başka dert vermesin, alıştık böyle. sjfjg

13 mayıs 2020 14:20

2. Süslüm benim de şekil olarak bir problemim yok ama fotoğraflarda burnum resmen yamulmuş gibi çıkıyor

13 mayıs 2020 14:20

3. Ya bu ben resmen. Burnum fotoğraflarda kocaman ve hafif yamuk çıkıyor ama aynada hiçbir şey yok. İşin garibi etrafımdaki herkes burnumu çok beğeniyor

13 mayıs 2020 14:49

4. Benim burnum yüzüme göre biraz büyük ama fotolarda patlıcan gibi çıkıyor normalde o kadar değil yani.

13 mayıs 2020 14:55

5. Benim de gayet orta boyutta hatta neredeyse nispeten ufak sayılabilecek burnum patates gibi kocaman çıkıyor, onu o şekil görünce önce hayret ediyorum sonra hayattan soğuyorum. Cidden arada çok fark var.

Bir de şu var, size de oluyor mu bilmem ama benim alnım da kocaman, aşırı geniş çıkıyor ahsh gidip aynaya bakıyorum gayet sıkıntısız boyutta, normal bir genişlikte alnım var ama fotoğrafta 20 santimmiş gibi görünüyor yıldım artık. Bu dediklerim ön kamera ile selfie tarzı çekince oluyor, onu belirteyim. Fotoğrafı arka kamera ile başkası çekerse her şey olması gereken ebatta çıkıyor.

13 mayıs 2020 23:59

6. Süslüler baya varmışiz biz boyle dertli :D ya benimki büyük cikmasinin dışında, hani kontur uygulamasinda golge ve parlak alanlar vardir ya, işte benim burnumun doğal gölge alanlari sıkıntılı sanırım, mesela aynada iyi gibi ama burun çizgim, yani burnumun golge yerleri fotolarda sanki alnima kadar çıkıyor gibi, veya burnumun orta kısmı kocaman gibi, hep ışıkları böyle alıyorum

14 mayıs 2020 18:20