bursada yaşanacak en güzel muhitler?

nerelerdir süslüler? doğa manzaralı ve şehir merkezine de yakın olacak şekilde.

1. Özlüce

9 kasım 2021 13:10

2. çamlıca'da müstakil villalı siteler var ağaçlı bahçeli falan. merkez heykel ama artık oraya gidilmiyor fsm ya da özlüce yeni merkezler denebilir. genel olarak güzel muhitler balat, bademli, özlüce, fsm, çekirge, belki odunluk. çekirge daha eski yerleşim, hatta epey eskidir evler vs. ben 23 nisan'dayım burası da fena değil :)

9 kasım 2021 13:48

3. saydığınız iki kriter bir arada pek mümkün değil malesef. özlüce güzel olsa da zemin anlamında hiç sağlıklı bir yer değil. bi tık yerlisiyseniz bilirsiniz hakkında söylenenleri, ki doğrudur. göçmen konutları-balkan mahallesi, üçevler, demirci demeye geldim ben.

9 kasım 2021 13:55

4. ben bursalıyım ama daha önce hiç orada yaşamadım a4cüm. taşınma ihtimalim var da kendimi bu duruma hazırlamak için araştırmalar yapıyorum. özlüce ile ilgili söylenenleri bilmiyorum ne olmuş?

9 kasım 2021 15:16

5. Ay Balkan mahallesi göçmen mahallesi, bence Bursa'nın en güzel muhiti ama maalesef artık sadece göçmenler yaşamıyor, karıştı biraz. Yine de zemini olsun, ortamı olsun bayılıyorum. Kendini aşırı elit zanneden kasıntı semtlere tahammülüm yok valla ^-^

9 kasım 2021 16:52

6. Zemine cok dikkat edin bence, bir cok yer hava almayan bataklik yerler ama ustune milyonluk daire dikip duruyor laz muteahhitler. Kaliteli sanip aldanmayın

9 kasım 2021 17:30

7. aynen öyle, özlüce, ertuğrul tarafları dümdüz bataklık üzerine kurulu. en ufak yağmurda otoparkları su basıyor hala ki yıllar oldu yerleşime açılalı. balkan mahallesi gerçekten çok güzel. konutlarda halam yaşıyor biz de balkan mahallesinden ev bakıyoruz. şehir o tarafa doğru gelişiyor artık. çekirge/kükürtlü nasıl unutulduysa fsm tarafları da öyle unutulacak max 5-10 yıla. ayrıca işinizi bilmiyorum nerede çalışıyorsunuz ama hasanağa tarafında da çok uyguna 280 metrekare evler var

9 kasım 2021 19:50

8. herkese çok teşekkür ederim epey güzel bilgiler aldım. remote çalıştığım bir iş hayatım olduğu için doğayı görmek ama çok uzakta da hissetmemek istiyorum. o yüzden doğa manzarası doğaya kolay erişimi önemsiyorum.

9 kasım 2021 21:29

9. inegöllü olarak ağlayarak yanıtlara baktım snsmndnsnd şu an altınşehirde kalıyorum manzaram yok ama kaldığom yerle alakalı galiba.altınşehir de güzel bence zaten özlüceye çok yakın.

10 kasım 2021 00:06

10. 8 sene sonra ankara'dan bursa'ya döndüm süslüm, açıkçası bursa'da nerede bulunsam doğaya yakın hissediyorum şu an. :D o kadar kötü kentleşmeye rağmen diğer büyük şehirlere göre hala nefes alınabilir durumda bursa. Bana kalırsa evin dayanıklı olması önceliğiniz olsun. Bir de nilüfer'de beklentilerinize göre bir yerlere bakın derim. Ailem 20-25 senedir nilüfer'de açıkçası her yer çok sıkıntılı olmasına rağmen burası bana bir nebze daha güvenli geliyor hala.

10 kasım 2021 01:05