burun ameliyatı sonrası bıyık bölgesi tuhaf durması? gülüş değişir mi?

süslüler 1 ay oldu ameliyat olalı burnumu beğeniyorum olabilecek en doğal halinde oldu ama hala gülerken tuhaf hissediyorum eski burnum bıyık bölgeme düşüyordu bir miktar şimdi o mm lik açıklık tuhaf geliyor. endişelenmek için erken mi burun daha oturur mu kötü hissediyorum lütfen tecrübeliler yorum yapar mısınız çok sevinirim :((

1. Süslü dudağıma bi şey yaptırmak istemiyorum bu değişikliğe bile alışmak zor oldu benim için. Şunu demek istedim herkes burun bir miktar düşer ve zaman geçtikçe uzuyor gibi şeyler yazmışlar bana bi tık bile olsa yetecek aslında düşer mi ya da kalkıklığı bi tık inince ödemler geçince tolere edilebilir mi merak ediyorum. Gülüşümü çok beğeniyordum aşırı takıyorum şu an:((

13 ağustos 2021 23:26

2. Çok teşekkür ederim süslüler cevaplarınız için rahatladım. İlk bir ay aynaya küstüm zaten patates gibi burunla dışarı bile çıkmadım giderek inen şişlikler mutlu ediyor şu an beğeniyorum hatlar ortaya çıktı daha iyi olacağı belli ama burun kanatlarım ödemden mi anlamıyorum yukarıda duruyor ve gülünce dudak kenarlarında oluşan çizgilerle uyumsuz duruyor anlatamadım tam ama bu da gülüşümü etkiliyor bir mm düşme bile çok iyi hale getirecek incelemekten deli çıkacağım. Zaten ince dudaklarım ve onlarda bir değişiklik olmayacak demişti doktor en başta gülüşüme de değişmeyecek orayla işimiz yok demişti. Sanırım zamana bırakmak en iyisi ben gibi burnunun düşmesini bekleyen kaç kişi vardır acaba tam tersi oluyor genelde

13 ağustos 2021 23:37

3. Anonim 4 nasıl anlatacağım bilmiyorum birçok görsel taradım Google'da böyle bi şeye de rastlamadım. Burnum kemerli ve ucu düşük klasik sorunlu bir burundu. Doktor kavis verince ucu kalkıyo ve kanatlarım yukarı çekilmiş gibi şu an. Yani önceden güldüğümde kanatlardan başlayan dudak çizgileri şimdi ortada kalıyor burun yeterince inemiyor bıyık bölgesine burnum kısaldı gibi geliyo düşüklük gidince. Anlatamadım ama bıyık bölgem belirginleşti kısacası. Ama baktığımda 6 aylık sonuçlara vs insanların burunları çok doğal duruyor galiba zamanla bu görüntü azalacak yoksa çok komik ve sahte bir gülüş oluyo dişlerle :((

anonim 3 doktorunuz burnunuzun ucuna kıkırdak ekledi mi düşmemesi için? Benim şu an sert dikişlerin olduğu kısım kıkırdak eklemiş oraya bilmiyorum nasıl geçecek o sertlik ona da ayrı endişeleniyorum. Düşük uçlu burunlara yapıyorlardır belki sadece bu dediğimi benim düşüktü ucu baya ama şimdi de insin istiyorum alışmışım düşüğe :(

14 ağustos 2021 00:00

4. Anonim 5 çok teşekkür ederim öyle moral oldu ki bu yorum sabırla beklicem mecbur. Yeni ameliyatlı süslüler de okur belki soruyu içleri rahatlar psikolojik olarak zor bi ameliyat sıfır acısına rağmen beni zorladı baya alışık değilim değişime çok fazla yapı olarak. Olmak isteyenler kendini hazırlasın psikolojik olarak yoksa zor bi süreç :(

14 ağustos 2021 00:03