burun estetiğinde dr. teoman doğan’ın mı yoksa dr. barış çakır’ın mı stilini daha çok beğeniyorsunuz süslüler?

önümüzdeki aylarda burun ameliyatı olacağım için araştırma yapıyorum ve ikisinin de tarzını çok beğendim, seçim yapamıyorum. siz hangisini beğenirdiniz ve daha çok tercih ederdiniz? kimseyi başarı açısından karşılaştırmıyorum, sadece tarzlarının farklılığından dolayı soruyorum süslüler

1. süslü 1, neler olduğunu anlatabilir misin acaba?

17 temmuz 2020 19:38

2. tuvana türkay’ın değişimini çok güzel buluyorum ama doktoru kim bilmiyorum. onla da görüşmeye gidebilirim oysaki

17 temmuz 2020 19:40

3. Barış Çakır👍 işinde bir numara gibi duruyor ama bilemem

17 temmuz 2020 19:42

4. Ali murat akkuş'a bakmanı tavsiye ederim süslüm çok doğal burunlar yapıyor.

17 temmuz 2020 19:46

5. süslüler, normalde iyi sayılabilecek bir burnum var ancak gülünce çok düşüyor ve küçüklükteki bir kazadan dolayı eğikliğe sahip. bundan dolayı normalden birazcık daha kalkık burunlar yapan insanlara bakıyorum.

mesela gillian jacobs veya liv tyler’ın burnu efsane. tabii ki de doktor benden daha iyi bilir ama ne istediğimi de soracaktır (umarım??!?) ve ben bu iki kadını örnek göstereceğim. ikisinin de profilden burunlarına bakın, mükemmel ya

17 temmuz 2020 19:53

6. doutzen kroes’un da burnu efsane.

evet süslü ama kalıcı olmasını ve eğikliğin düzelmesini istiyorum, nefes almamda da bir problem yarattığını geçenki kbb ziyaretimde öğrendim

17 temmuz 2020 19:57

7. süslüm bende burnumu yaptırıcam aynı şekilde benim burun ucumda düşük. ancak normalden kalkık burunlar çok komik görünüyor. arkadaşımın o şekilde oldu ve "domuz burnu" tabiri kullanılan tarza karşıdan burun deliklerinin içi görünüyor ve ben yapmayım diye bas bas bağırıyor. malesef arkadaşım hiç memnun değil.

yani normal, ideal ölçülerde bir kalkıklık çok daha iyi bence.

17 temmuz 2020 20:09

8. Teoman bey’i ilk defa duydum; fakt barış çakır’ın işlerini hiç beğenmiyorum. Herkese aynı tip burun yapıyor. Arkadaşımı da çokça uyarmama rağmen birkaç sene evvel Barış bey’e gitti. Şimdi bin pişman. Operasyon üzerinden 1 sene kadar geçip, şişlikleri indikten sonra burnu toz kadar kaldı.

17 temmuz 2020 20:15

9. evet süslüm, haklısınız. ben sadece minyon yüzüme yakışan bir burun istiyorum. yüzümün ortasında düşük ve eğik bir burun, fotoğraf çektirmekten kaçınıyorum hep

17 temmuz 2020 20:17

10. alemdalenda süslü, sonradan bilgilendirme için çok teşekkür ederim, 6 ay sonrası burunlar çok güzel duruyordu halbuki

17 temmuz 2020 20:33