1. Susluler merhaba. Benim 1,5 yillik bir evliligim var ve bircok sebepten oturu esimle duzenli araliklarla bosanma konusup sonra vazgeciyoruz. Ilk baslarda esim olmadan yapamam saniyordum ama suan bosanma fikrine daha yakinim çünkü artık eskisi gibi sevmiyorum eşimi. Ben de soğudum ondan yani. Sürekli biraz daha deneyelim evliliğimizi sürdürmeyi diyerek noktalıyoruz tartışmalarımızı fakat ben çok yıprandım. Şehir dışından 2 adet Çalışma fırsatım var hali hazırda. Biri a şehri olsun biri b şehri. Ben a şehrindeki işe gitmek istiyorum çünkü ordaki maaş daha iyi. Eşim b şehrine gitmemi istiyor çünkü orda abisi yaşıyor. Bana aynen söylediği şu “ b şehrine gidip orda bir ev tutacaksın. Annemi yanına göndericem annemle yaşayacaksın ve sürekli abim sizi ziyarete gelecek ki yalnız kalmayın. Sen bekar bir kadın değilsin, akrabamız olmayan bir şehirde yalnız başına duramazsın”. Ben de eşime çok bencilce düşündüğünü çünkü bizim sürekli boşanma kararı aldığımızı ama zoraki denediğimizi, eğer şimdi değil de mesela 5-6 ay sonra boşanırsak onun yuzunden tekrar düzenimi değiştirmek zorunda kalacağımı söyledim. Ki süslüler biliyorsunuz iş bulmak kolay değil. Ben eşimle şimdi devam edip birkaç ay sonra veya 1 yıl sonra boşansam orada onun akrabalarının olduğu yerde çalışmaya devam etmek zorunda kalıcam. Ama bana diyor ki işi kabul ettim demeden önce boşanma davası aç öyle kabul et, başka türlü benim istediğim şehirden başka yere gidemezsin diyor aynen bu şekilde. Ailem de boşanmadan önce 5-6 ay daha evliliğimde denemeye devam etmemi istiyor. Ne yapsam bilemiyorum. Şuan aramız eşimle iyi, ben kendi istediğim şehire gidersem aniden boşanıp tüm düzenimi aniden değiştirmem gerekecek.
buyuk ihtimal bosanacagim ama esim hala benim adima kararlar vermeye calisiyor?
- cevaplar
29 şubat 2020 16:43