buz lazer seanslarını bitiren ve gerçekten iyi sonuç alabilen var mı?

merhaba, soprano ice cihazı bulunan bağdat caddesinde bir merkezde 6 seans lazere gittim. 8 seansa anlaşmıştık ve 2 seans daha gidicem. fakat çoğu bölgede tüylerimin belki yarısı bile bitmemiştir. lazere gidip gerçekten memnun kalan, tüy kıl işleriyle uğraşmaya son vermiş birileri var mı aranızda yoksa ümidi kesmeli miyim bu işten?

1. valla buz lazere gidip bitene denk gelmedim henüz ve ben de buz lazere gidiyorum. üçüncü seansıma gitti 15-20 gün önce genital ve koltukaltına gidiyorum sadece genital kendi kendine döküldü şu an hiçbir şey yok ama koltukaltım sanki sürekli jiletle alıyormuşum gibi sert ve çok ne askılı giyebiliyorum ne başka bi şey . sanırım alexsandrite daha çok işe yarıyor

10 temmuz 2019 15:18

2. aynı yere gidiyor olabiliriz. benim 2. seansım yeni oldu. sert kılların olduğu yerlerde aşırı yavaş uzuyor ve çıkanlarda ince artık, o yüzden işe yarayacak gibi hissediyorum ama olumsuz yorumları gördükçe değiştirsem mi diye düşünüyorum. ancak ince olanlarda bir değişiklik yok tabiki henüz.

10 temmuz 2019 15:55

3. anonim3 ütüleme mi yapıyorlar yoksa tek tek atış mı

10 temmuz 2019 15:55

4. Bu arada ne kadara anlaştın süslücüm 8 seans için ben de başlamak için piyasa araştırıyorum da fikir olsun🙈

10 temmuz 2019 16:58

5. benim tüylerimde de incelme var. Genel olarak her yerde inceldi. Ama hala varlar yani bitmiş değiller. İlk seanslarda ben de baya ümitliydim, çok etkili gelmişti. Ama şimdi baktığımda istediğim kadar büyük oranda bir bitiş yok maalesef.

10 temmuz 2019 18:08

6. Ben soprano ice platinum en son model makinaya gidiyorum çok memnunum ikinci seansta bile farketti,siz gittiğiniz makinaların orijinal size uygun derecelerde çalışıldığına emin olun

10 temmuz 2019 21:59

7. Nelere dikkat etmek gerekir anonim5

11 temmuz 2019 00:19

8. Süslü öncelikle gittiniz yerin soprano ice yetkili kliniği olduğundan emin olun buz lazer.com sitesinde listesi var,mümkünse soprano ice platinum u öneririm en son teknoloji ve 3 kat fazla etki sağlıyor marka aynı sadece modeli farklı,yüz bölgesi için lazer yaptırmayın sadece çok uzun sürüyor etki sağlamıyor yüzün kıl yapısı çok farklı tek çözüm iğneli epilasyon,onun dışında lazer seansında dereceleri makinanın ekranından kontrol edin ısı hissedip hisseetmediğinizi söyleyin bir sonrası gidişinizde karşılaştırın etki etmediğini düşündüğünüz bölgeleri söyleyin daha yüksek frekanslı çalışmalarını söyleyin,işini baştan sağma yapan çok malesef biraz açık gözlü olmak gerekiyor

11 temmuz 2019 00:57

9. anonim3 bana ütüleme yöntemiyle yapıyorlar ve gram acı hissetmiyorum başka bir yere tek tek atış yaptırarak denettirdim ve inanılmaz acıdı ütülemenin etkisiz olacağını böyle tek tek atış yapılması gerektiğini söyledi ama koltuk altım resmen sürekli jiletle alıyormuşum gibi sert ve çok fazla sadece genital bölgem bebek poposu gibi oldu halbuki en geç yanıt veren yerlerden biri olmasına rağmen

11 temmuz 2019 23:51

10. Teşekkürler anonim3.

Ben de dediğiniz gibi yetkili bir klinikte ilk seansımı aldım ama buz lazer yapan kişi çom ilgilenmedi gibi. Bir de ısı bile hissetmedim ben pek fazla. Hızlı hızlı gezdirdi geçti gibi. Bir sürü de para veriyorum.

12 temmuz 2019 23:28