cakma pandora alıp memnun kalan var mı nereden aldiniz?

almayı düşünüyorum ama dolaptaki satıcılara guvenemedim alıp memnun kaldığınız, solmayan ,orijinaline en benzer satıcı varsa yazar mısınız ?

1. Zaten iğrenç duruyor çakmasını hiç almayın bence

19 temmuz 2022 09:53

2. Orijinali bile aşırı saçma iken, çakma niye? Başka bir şey alın daha iyi.

19 temmuz 2022 10:13

3. Suslulerim ben orijinalini beğeniyorum ama gümüş bir takıya o parayı vermek istemiyorum açıkçası, bu yüzden çakma kullanayım bir süre kullanıp hevesimi alayım dedim ama bilemedim sizde haklısınız.

19 temmuz 2022 10:14

4. Dümdüz bilekliğin neresi iğrenç ya. :d Ben her şeyi sade severim charm olayını saçma buluyorum ama bilekliği yıllardır kullanıyorum. Çakmasını almak da şu anda mantıklı çünkü gümüş bileklik nihayetinde 900₺ etmez. Ben 6-7 yıl önce aldığımda 120₺ civarıydı ve öğrenci olmama rağmen o an beğenip alabilmiştim. (gizlinot: bir zamanlar türkiye)

19 temmuz 2022 10:25

5. A5 süslü ben de keşke geçen sene alsaydım diyorum. Çakma ürün kullanmayi hiç sevmiyorum param olsa yine veririm ama param yok, o yüzden kaliteli bir çakma ürün bulursam alıcam.

19 temmuz 2022 10:29

6. Ben çok beğeniyorum çok güzel modelleri var. Ben de kendime alamadım henüz ama çok güzel

19 temmuz 2022 11:07

7. Bu sözlükte Pandora nefret timi var ne zaman sorulsa anında geliyorlar :) bana sorarsan ben ince olsun altın olsun derim. Ne yapayım seviyorum altını

19 temmuz 2022 18:25

8. Süslü ben zamanında ali expressten gümüş charm almıştım bir sürü. Geçenlerde pandoradan bir charm aldım. Kesinlikle aynı şekilde parlamıyor. Evet aradaki fiyat farkı çok ama şimdiki aklım olsa bi sürü çakma alacağıma 1 tane orijinal alırdım. Zamanla elinize para geçtikçe alırsınız

19 temmuz 2022 18:37

9. Ben de aliexpressten almıştım 3 yıl önce ve o zaman pandoranınki de bu kadar pahalı değildi yine de ben farklı farklı charm almak istediğim ve güzel durur mu bileğimde diye aliexpressten denemek için aldım. Benimki de kararmadı. 2 farklı bileklik 10 tane de farklı farklı charm almıştım. Charmlar beklediğimden güzeldi. Plastik değildi kendince bir ağırlığı vardı hepsinin ve bilekliklerde güzeldi. Ama pek takmıyorum pandora alsaymışım da takmazmışım o kadar para vermediğim iyi olmuş.

19 temmuz 2022 22:18

10. A7 süslüm aldığınız ürünün poşetinde dükkanın Instagram hesabı var mı acaba ? Ben Ankara'da yaşamıyorum bulabilirsem internetten isteteyim.

19 temmuz 2022 22:52