cinsel ilişkiden zevk almıyorum nasıl çözerim?

1. Evleneli 2 ay oldu. Bir iki hafta acıdan anlamadım ama şu an hiç acı duymuyorum ama zevk de almıyorum. Eşimin erken boşalma problemi var ama ilaç alıp uzun süre sevişmeye devam ettiğimizde de bende hiç his olmuyor. Bekarken sürtünmeyle daha çok zevk alıyordum ve klitoral orgazm yaşıyordum. Sadece masturbasyon yaparak boşalabiliyorum. Dediğim gibi o da klitoral. Çok üzülüyorum arkadaşlar orgazmı anlatan arkadaşlarımı dinledikçe . Ne kıyafetler ne fanteziler düşünüyordum fakat artık sevişmek bile gelmiyor içimden. Ten uyumumuz mu yok onu düşünüyorum ve bunun çözümü yok biliyorum :( böyle bir süreç yaşamış varsa aranızda bana yardımcı olur mu :(

20 aralık 2019 13:07

2. İki ilaç denedi bugüne kadar. Priligy ve degra.

20 aralık 2019 13:10

3. Eşimin sorunu ilaç ya da diğerleriyle çözülebilir gibi ama ben kendim için ne yapabilirim? Hiç hissetmemek normal mi. Arzuluyorum, ıslanıyorum fakat birleşmede hiç zevk almıyorum :(

20 aralık 2019 13:21

4. Ya kadınların çoğu birleşmede orgazm olamıyor denilirken siz nasıl hemen kocan beceriksiz vs dersiniz ki mahalle kuaföründe bile daha objektif yorumlar yapılır bu ne hal kızlar djdkd

20 aralık 2019 13:37

5. Süslü maalesef aynı durumdayız 5 senelik cinsel hayattan sonra çözümüm elle uyarılırken aynı anda birlikte olmak.İkisi aynı anda daha iyi oluyor.Ya daha büyük ebatlısı lazım(yamuk olcak artık yukarı bakcak ahhahah) ya da çözümsüz bilemiyorum :(

20 aralık 2019 14:00

6. Suslum 2 ay daha cok erken. Bende suan 1 yillik evliyim tam hatirlamiyorum ama bende 2-3 ay orgazm olamadim sanirim. Suan her sevismemizde oluyorum. Zevk aliyordum ama yeterince degildi. Ben hic kafama takmadim zamana biraktim. Suan sen neden zevk alamiyorum diye dusundukce, kendini sartladikca hic zevk alamazsin. Bunun normal bisey oldugunu kabul et ve kendini akisina birak. Ayrica bende orgazm olmak icin cabaladim ve ogrendim. Surtunmeyle orgazm olmaya alisinca sanirim penetrasyonla orgazm olmak zor geliyor. Ben ilk basta misyonerde orgazm oldum kalcami oynatip zevk aldigim sekli buldum ve devam ettim. Daha sonra kucaktada orgazm olmaya basladim. Hatta bazen istemeden hemencik oluyorum, tutamiyorum erken bosalma gibi ahahah yani bana kalirsa orgazm olmak ogrenilen bisey. Partnerin icindeyken misyonerde elini klitorisin ustunede koyabilirsin onuda gecen hafta kesfettim, bende ise yaradi

20 aralık 2019 14:38

7. anonim 7 nasıl öğrendiniz? ben hala öğrenemedim ve düzenli cinsel hayatım olmadığı için çok deneyemiyoruz

20 aralık 2019 20:10

8. anonim 8 penetrasyon sirasinda kalcami hareket ettirdim daire cizer gibi, o sekilde olusan temastan zevk aldigimi farkettim. yani ileri geri degilde yuvarlak hareketler yaptigimda zevk aliyorum ben. bosalmak istedigimde o sekilde yapiyorum ve oluyor. bu birazda vucudunu tanimakla alakali. i̇liski yasamadan oncede kendimi tatmin ederek az cok neyden zevk aldigimi ogrenmistim mesela ben. deneyerek en cok neyin, hangi pozisyonun sana zevk verdigini anlamaya calis suslu

20 aralık 2019 20:58

9. Her kadın vajinal orgazm olamıyor maalesef. Eşiniz size oral seks yapabilir

21 aralık 2019 00:36

10. cevabınız için teşekkür ederim. ben hep sürtünerek mastürbasyon yapıyorum, elimle boşalmadım hiç. denedim ama çok yoruluyorum ve sevgilim de 3 4 dk yapsa boşalmayacakmışım gibi geldiği için durduruyorum. sekste de biraz erken boşaldığı için boşalamıyorum ben de :(

21 aralık 2019 08:40