cinsel iliski sonrasi idrarda kan ve yanma?

susluler gecenlerde buraya yine yazmistim. bazi anonim yazarlarimiz sistitten suphelenmisti. sert cinsel iliski sonrasi yanmam ve damla damla idrar yapmam mevcuttu. bugun ise ilk defa idrarimda kan gordum. 22 yasindayim. ankarada yasamam sebebiyle corona korkusundan hastane ve saglik ocaklarina gidemiyorum. lutfen yardim edin bol su icip c vitamini almak disinda ne yapabilirim? evde gecirme imkanim var mi? lutfen yardimci olun cok korkuyorum

1. Hastaneye gidin ne zamandır hastaymışsınız hastanelerin muayene olup çıkan bir hasta için riski yok ki dsö bile söylüyor.

8 eylül 2020 12:35

2. hafif kahverengi Gibi suslu. Saglik ocagina gitsem olur mu ne dersiniz

8 eylül 2020 12:40

3. A3 hayatimda senin kadar kaba birini gormedim. Keyfimden evimde oturmuyorum canim yaniyor ama bulundugum bolge corona bakimindan cok cok cok yogun. Sagol moral verdigin icin

8 eylül 2020 12:42

4. Daha geçen tvde bi doktor, "corona korkusu yüzünden hastaneye gelmeyenler hastalıkları ilerleyince daha ciddi sonuçlarla karşılaşıyolar, hastanelerden korkmayın. Hijyen, maske kurallarına uyarak gerekli durumlarda gelin" dedi.

Pandemi ne zaman bitecek belli değil daha ne kadar kaçıcaz hastanelerden? Sivilcem çıktı diye gitmiyosun ki idrarından kan gelmiş daha ne oldun mesanen mi eline gelsin?

İdrar tahlili isterler muhtemelen. Hastanede hallolur o da. Paran varsa katılım payı, fark vs ödeyerek özelde muayene olabilirsin.

8 eylül 2020 12:44

5. HASTANEYe gitmen lazım

Corona ve hastanelerden bu kadar korkuyorsan bacaklarını kapalı tutmalıydın ilişkiye bağlı sistit çok sık görülen bir şey çünkü yeni duyduysan cinsellik konusunda bilgin yok demektir bilginin olmadığı şeyi yapmak da akıl noksanlığının belirtisidir

8 eylül 2020 13:08

6. Diyaliz loading... canım hastaneye gitmek için işerken idrar torbanın eline gelmesini mi bekliyorsun? Antibiyotik tedavisi görmen lazım acilen hastaneye git

8 eylül 2020 13:10

7. A6 sen nasil bir pisliksin ya

8 eylül 2020 13:13

8. Bu arada hemen eczaneden piyeloseptyl alin cok ağrıniz olduğunu ve hafif kan olduğunu da belirtin belki başka ilaç da önerir. Gecmezse mutlala mutlaka doktora. Sistit ilerlerse cok ciddilesebiliyor. Gecmis olsun

8 eylül 2020 13:14

9. A6 ben hayatimda senin kadar hadsiz ve ucuzunu gormedim. Sanane benim bacak aramdan? Ben seni herhangi bir seyi yapip-yapmamaya zorluyor muyum? Sen de beni zorlayamazsin. Yarin bir gun basina bir sey gelse seni ve senin gibi adileri yine ben korurum. Midemi bulandiriyosun sana cok yazik.

Bu arada ozele geldim urolojiye randevu aldim susluler. Cok korkuyorum ve hepinize tesekkur ederim.

8 eylül 2020 13:41

10. N95 ve siperlik takın. Maskenizi çıkarmanız gereken bir konumda olmayacaksınız. Diş hekimine gitmiyorsunuz sonuçta. N95 ve siperlik ile korkuyorsanız gidin. Ellerinizi dezenfekte edin sürekli. Eldiven de takabilirsiniz. Gelince kıyafetlerini yıkar siz de yıkanırsınız.

8 eylül 2020 13:50