cinsellik sonrasi idrarda yanma ve altina kacirma?

susluler dun cinsel iliskiye girdik. bugun idrar yaparken canim yaniyor, cisim cok gelmis gibi hissetsem de tuvalette sadece birkac damla yapabiliyorum ve ayrica bir miktar idrari da tutamayip altima kacirdim. iliski sonrasi cisimi yapmistim. neden boyle olmus olabilir? daha once yasayaniniz var mi

1. sistit belirtisi.

6 eylül 2020 18:08

2. idrar yolları enfeksiyonu olmuşsun süslü. doktora git.

6 eylül 2020 18:09

3. Enfeksiyon kapmışsın süslüm sevgiline dikkat et.

6 eylül 2020 18:30

4. Prezervatifsiz sevismiyoruz ki susluler anlamiyorum neden boyle oldugunu. Sert iliski yuzunden olabilir mi?

6 eylül 2020 18:42

5. Olabilir. Büyük ihtimalle sistit. Google'da nedenlerini aratırsan prezervatifle ilgisi olmadığını anlayacaksın. Geçmiş olsun. C vitamini almalısın.

6 eylül 2020 18:49

6. Ankarada yasiyorum susluler ve bulundugum bolgede corona orani cok cok yuksek. Saglik ocagi ve hastanelerden korkuyorum. Evde gecirmenin yolu var mi? Lutfen yardimci olun bu konuda bilincsizim maalesef

6 eylül 2020 18:57

7. Maydanoz suyu iç bol bol süslü o iyi gelir.

6 eylül 2020 19:00

8. bol su için. direkt sıcak su torbası kullanmayın ama beliniz ve ayaklarınız üşümesin. maydonoz suyu kaynatıp içmek de işe yarar. yalnız ateşiniz çıkar ağrınız artarsa antibiyotik kullanmak zorundasınız aile hekiminize gidin

6 eylül 2020 19:01

9. Evde geçmez süslü