cinsellikle ilgili soruların über yorum alması

hello arkadaşlar bir sorum olacak dikkatimi bi sey cekti. burada cinsellikle ilgili sorular çok cevap alıyor ama gerçekten yardıma ihtiyacı olanların sordukları sorular es geçiliyor sizce sebebi ne neydiki yani sebebi

1. niyeee ama işte neden hala tabularımız var cinsellik hakkında ahhshd

2 temmuz 2017 10:35

2. ööööf bunlar hep sıcaktan odkfodkfo tabularımız yok ki zaten

2 temmuz 2017 10:35

3. ''gerçekten ihtiyacı olanlar'' derken neyi kastettiğiniz tam olarak anlaşılmadığından yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir. yani diğer konularla ilgili soruları ihtiyaç olarak görüyorken cinsellik önemsiz mi görünüyor sizin gözünüze?

2 temmuz 2017 10:43

4. Gercekten ihtiyaci olanlarin sorduklarinin cevabi herkesin bilmedigi seyler olabilir. Akademik bir konuyla, mat ruj, gunes kremi, hukuki bir meseleyle ilgili vs herkesin fikri ve verecek bir cevabi olamaz. Ne yapalim yani bilmedigimiz konu hakkinda bos bos konusup yanlis mi yonlendirelim yardima ihtiyaci olanlari. Cinsellik bu platformdaki yas ortalamasina sahip cogu bireyin hakkinda fikri ve tecrubesi oldugu bir konu.

2 temmuz 2017 10:53

5. insan orda acı çekiyor takan yok mesela gibi. ama biri yaaaaa pipisi büyük birini istiyorum yazmış hoooooop bütün dikkatler ona

2 temmuz 2017 10:54

6. Sex sells anonimcim asdakdks

2 temmuz 2017 11:12

7. Hukuki ya da akademik bir konuyla ilgili herkesin fikri olamaz ama cinsellik herkesin hayatının bir parçası diğer konularda bilgisi okup da es geçen yoktur zannımca.

Ayrıca süslü konularda da ne bileyim bir elbisedir bir bir özel gün sorusudur ya da gezilecek yer önerisidir gayet cebaplar alınıyor sadece makyaj malzemesi sorularından sıkıldık bence ya zaten aynı ürünün başlığı var bilen bildiklerini yazmış başka yerlerde blog yazısıdır videosudur var insanlar artık sıkılıyor bu sorulardan.

Ha sadece cinsellik mi yok açıp bakın sevgilisiyle problem yaşayan insanların soruları aşk acısı çekenler ailesiyle ablasıyla problem yaşayanlar hepsinin soruauna yardımcı olmaya çalışan insablarla dolu

İnsanlar gerçekten yardımcı oldum hissiyle cevaplıyor bence soruları açıp okuyup ulaşabileceği soruyu buraya yazana değil.

2 temmuz 2017 11:20

8. ya tamam da benim anlamadığım biri ortaya laf atıyor sansasyonel amaçlar için yapıyor belki de belli sonra bir de zorbalığa uğruyor 34343 tane yorum alıyor. yani aslında o anda soru sorana da yardım edilmiyor ahahshdsd bütün dikkatler gereksiz yere o bir şey söyleyen insana yöneltiliyor. eee soruyu soran garibim yine cevap alamıyor...... ama cevap sayısına bakıyorsun 45 tane mesela

2 temmuz 2017 11:23

9. siz olayı anlamamıssınız be sevgili (yazar: sindirellasierve )

2 temmuz 2017 11:56

10. Şu soru tarzının bin kere sorulmasından da gına geldi artık öf