1. Acnelyse tabi ki daha ağır ve ikisi birbirinden apayrı aslında çünkü acnlysenin amacı önce cildi bir güzel soyar sonra sivilceleri kusturur sonra soymalar biter ve sivilceler sönmeye başlar ama çok zor bir süreçtir , güneş gördüğün an leke yapma ihtimali var. Ve çok az sürülmesi gerekir , bu hataya düşüp dozunu biraz fazla kaçırdığımın ertesi günü ağız kenarlarımı kuruluktan zorla açıyordum ama sonuç olarak baktığımızda gerçekten işe yaradı hatta burnumun üstü soyula soyula pürüzsüz oldu. Clindoxly ve acnelyse karşılaştırmak ne kadar doğru bilmiyorum ama süslüm . Bana ikisi de çözüm olmadı . Ve çok pişmanım cildimi bu iki kremle o kadar yordum ki yanaklarım tahriş oldu yanık gibi kıpkırmızı oldu son çare roaccutane kullanıp kurtuldum. Süslüm acnelyse uzun ve sabır isteyen ve oldukça ciddi bir ilaç süreci. Lütfen kullanacaksınız mercimek tanesinden büyük sürmeyin ben yandım siz yanmayın <3
- süslü
- sanat
- bürokrasi
- diğer
- şikayet et
clindoxyl ve acnelyse arasında değerlendirme yapacak olursanız?
ani sivilce basması şikayetiyle doktora gidince clindoxyl tedavisine başladık. 10 gündür düzenli kullanıyorum ve inanılmaz faydasını gördüm. bu dönemde akşam sürüyorum ve sabah güneş kremini eksik etmiyorum. cildimi de avene'in jeliyle temizliyorum (içinde salisilik asit var) ve bu dönemde hiç nemlendirici kullanmadım sabahları magnis krem sürüyorum bir de. cildim hiç hassasiyet göstermedi. clindoxyl içerik olarak acnelyse oranla daha mı hassas? retinoik asit kullanımı biraz cezbediyor beni kimyasal peeling ve yaşlanma engellediği için. bir sonraki gidişimde doktoruma danışacağım elbet ama ikisini de kullananların tecrübelerini merak ettim. ayrı ayrı ikisinin başlığını da taradım ama bir kıyaslama girdisine rastlamadım.
- cevaplar
- şikayet et
2. clindoxyl kullandığınızda da hassasiyet yaşadınız mı? benim sivilcelerimi neredeyse tamamen geçirdi clindoxyl 10 günde. biraz pürüzlerim duruyor. geçen sivilcelerin izleri var, birkaç tanesi soyuldu ve temizlendi çok güzel şekilde. o yüzden soyulma aşamasına geçmek için acnelyse düştü aklıma.
teşekkür ederim bilgi için kullanımını biliyorum ikisinin de, clindoxyl'i biraz yoğun sürdüm hatta. eczacı mercimek kadar uygula ve yarım saat durup yıka demişti hassasiyet hissedersen. ben üç nohut tanesi kadar uyguladım tüm yüzüme ve yıkamadım. sabah olu benim cildim dirençli galiba bu aralar bilemiyorum. ama kesinlikle en önemli şey güneş kremi. özellikle gidip solante pigmenta aldım ki hem çok iyi korusun hem de lekelere iyi gelsin. yüzümde clindoxyl'in geçirdiği sivilcelerin dışında leke olmadı. onlardan da birkaçı soyuldu dediğim gibi ve iyileşti alttan gelen deri güzel şekilde. bu arada evden çıkmadığım için güneşe doğrudan maruz kalmıyorum. sadece üç gün çıktım 10 günde o da akşamüstü kursa gittim. mutlaka bunun etkisi vardır.
- şikayet et
3. yıkamadım sabah olunca temizleme jeliyle yıkayıp magnis sürdüm yazacaktım. cümleyi düzenlerken orayı silmişim.
- şikayet et
4. Süslüm anlaşılan senin cildin hassas değil. sanırım lekeler için kullanmayi düşünüyorsun. Açıkçası clindoxly sivilcelerimi söndürüyordu ama acnelyse soyarak söndürdüğü için ve hücrelerini yenilediği için daha iyi gelmişti. Yanağımdaki lekelerde soyula soyula gitti. Ama bu iki kremde de malesef kullandıktan sonra tekrar çıktılar .Ama süslüm acnelyseyi gerçektende az sürün çok güçlü bir krem. Ve zaten herkese farklı tepki veriyor. Sizin sivilcelerinizi geçirmiş çok sevindim adınıza, umarım alırsanızda sorun yaşamazsınız.<3
5. Çok teşekkür ederim 🌿