cok yalnizim.soru yok arkadasim kalmadi.isimi sevmiyorum.tum hafta sonlari evde malak gibi yatıyorum.yasim 35 i gecti ve umutsuzum.?

1. dök içini süslü:) hangi şehirdesin?

4 ağustos 2024 21:30

2. İşini değiştirsen süslü?

4 ağustos 2024 21:34

3. yalnızlık hangi açıdan aşk mı arkadaşlık mı süslü 35i geçtiysen nolmuş? işini kim seviyor ki para için yapıyoruz öyle düşün..evlenemem diye mi umutsuzsun

4 ağustos 2024 22:02

4. Harika öneriler gelmiş süslü işini mi sevmiyorsun hemen değiştir. Arkadaşın mı yok hemen edin. Haftasonlari evde mi yatıyorsun hemen çık ve dışarıda güzel bir brunch hediye et kendine. Başka sorun olursa yaz biz buradayiz.

4 ağustos 2024 22:08

5. İstanbuldayim.arkadaşlarim evlendi ya da sehir disina tasindi ve evet evlenme ihtimalim yok gibi

4 ağustos 2024 22:08

6. Ben de bu sabah baya depresyonun eşiğine gelip "çok yalnızım" diye ağladım eşime. İstanbul'dan küçük şehir olan memleketime taşındık. Buradaki tanıdıklara güveniyordum ama 1 yıl oldu 1 kere aramadılar ben aramazsam. O arada bebeğim doğdu, kendi annem bile "anne yardıma gelir misin çok yoruldum" dediğim zamanların %90'ında gelmedi 10 dk mesafedeki evinden. Evden çalışıyorum ama yurtdışıyla, hiç tanımadığım insanlarla... mesai sonrası bebeğimi parka götürmek dışında hiçbir sosyal hayatım yok. Onda da yürüyüp dönüyoruz. Eşim olmasa 2 laf ettiğim kimse yok. Bu aralar o da çok yoğundu iyice yalnız kaldım. Aşırı mutsuzum... yaş 33.

4 ağustos 2024 22:28

7. Ay kizlar hicbir sey yapmamaktansa hergun acip bir sey belirleyip yarim saat de olsa yapmak o kadar iyi gelir ki yogun oldugunuzu anliyorum ama bir ekran surenizi acin bakin lutfen. Anonim 6 ve soru sahibi kiyamam size ya yoga with adrienne youtube kanalinda move serisi var ingilizce biliyorsaniz ona baslayin tatlislarim cok iyi gelir

5 ağustos 2024 00:20

8. Soruyu 20 kişi takip etmiş. Yalnız değilsin (:

5 ağustos 2024 02:34

9. Ben de senin 31 yaş ve işsiz versiyonunum bu arada. İstanbul'da yaşayan diğer umutsuz süslüler de ses versin, belki bir şeyler yaparız

5 ağustos 2024 02:36

10. Süslü ben de 38 yaşımdayım. Aynı özelliklere sahibiz. Arkadaş yok iş bok. Ama kendimi spora verdim aşırı iyi hissediyorum. Hafta içi fitness haftasonu yüzmeye gidiyorum. Her anım dolu resmen. Kendine bir uğraş bulman gerekiyor.

5 ağustos 2024 11:37