collagen & hyaluronic acid takviyesi sivilce yapar mı?

merhaba. 30 yaşındayım. 3 gündür bu takviyeyi içiyorum süslüyor, hap olarak. cilt bakımımda hiçbir değişik ürün kullanmadım ama bugün 4 tane kocaman sivilcem çıkmış. regl dönemimde veya pmsde de değilim. bu hap sivilce yapmış olabilir mi? bilen süslüler yardımcı olursa çok sevinirim.

1. Benim de aynı şey oldu süslü. Küçük büyük bir sürü sivilcem çıktı. Biotin varsa içinde o yapabilirmiş. Benimkinde vardı.

3 aralık 2020 22:23

2. içindekiler kısmına baktım ama farklı bir ismi var mı bilmiyorum da direkt biotin yazmıyor süslüm.

3 aralık 2020 22:25

3. solgar mı içiyorsunuz, ben solgar içiyorum ve bende de yaptı.

3 aralık 2020 22:27

4. Benimki suda collagen diye bir marka süslüm . Yazıyor biotin diye içeriğinde. Belki de biotin içeriği değildir sivilce yapan ama yaptıkları kesin.

3 aralık 2020 22:28

5. Eczacıbaşı selfit süslü. Yorumların hepsini okuyup almıştım kimse sivilce yaptı falan yazmamıştı. Siz kullanmaya devam ettiniz mi? Ne yapsam ki bir sürü de para verip aldım ya tüh. :(

3 aralık 2020 22:29

6. içerikten de hiç anlamıyorum :( tip 1 balık kollajen, h. Asit, hacim arttırıcılar, nar çekirdeği yağı, silikon dioksit falan yazıyor içeriğinde.

3 aralık 2020 22:31

7. içinde biotin yok ne yapıyor bilmiyorum ama ilk kullandığımda çıkmıştı, ben devam ediyorum içmeye.

3 aralık 2020 22:31

8. Hidrolize kollajen, hyaluronik asit, resveterol ve nar çekirdeği yağı etken maddeleriymiş. Neyse devam edeyim bari umarım daha fazla çıkmaz.

3 aralık 2020 22:33