converse ayakkabılar ayağını acıtan oldu mu?onun yerine siyah vans mi alsam?

converse ayakkabılar hakkında çok fazla acıttığına dair yorum okudum. cidden öyle mi? online olarak sipariş etmeyi düşünüyordum

1. converse nasıldır bilmiyorum ama siyah vans da ayakları acıtıyor süslü. Gitmesi ve çıkarması da zor üstelik.

14 mart 2023 11:41

2. süslü vanslarla çok rahat eden de var ayakları yara içinde kalan da ben 2. gruptayım ama şimdiye kadar hiç converselerim vurmadı ayağımı bilekli de kullanıyorum bileksiz de. yine de imkanın olursa önce bir mağazada denemeni öneririm.

14 mart 2023 11:58

3. ben de vans'ı bilmem ama converseler inanılmaz rahatsız edici. ayağım taraklı bu arada taraklıysa ayağın kesinlikle tavsiye etmem.

14 mart 2023 11:59

4. Converse çok rahat değil ama görünüşü için aldık işte. Taraklıyda uzak dur. Ayak ince olmalı yoksa mahfeder

14 mart 2023 12:45

5. Converse ve vans'ın kalıpları nasıl süslüler?

14 mart 2023 12:59

6. Converse de vans da esneme payı olmadığı için baş parmağın yanındaki kemik hafif çıkıntılıysa bile aşırı batıyor

14 mart 2023 13:04

7. Orijinal converse ayağımı vuruyor, platformlu converse çok dAha rahat geliypr

14 mart 2023 13:48

8. converse'in görüntüsünü çok severim ama ona verilen para eşittir çöpe atılan para bana göre. şu zamanda asla alınmaz. vans konusunda yorum yapamicam ama çok elzem değilse, yani illa bu iki markadan alman gerekmiyorsa, baska markalara yönelmeni öneririm süslü...

14 mart 2023 13:50

9. converse benim de ayaklarımı çok acıtıyordu biraz rahatsız bir ayakkabı bence ama vasnta sorun yaşamamıştım. bazı insanlarda da aksine vans vuruyor ve topuklarını yara yapıyor.

diğer süslülere katılıyorum eğer imkanınız varsa bir mağazaya gidin ve deneyin içiniz rahat etsin ya da en kötü iade edersiniz.

14 mart 2023 14:09

10. siyah vansın comfycush diye bi versiyonu var tabanı aşırı rahat ve diger vans modellerinden farklı iç tabanı. ona bakabilirsin vans aşırı joker bi ayakkabı her seyin altına oluyor

14 mart 2023 15:01