1. Düğünüm olalı nerdeyse 3 sene olacak öncelikle pandemide değildi düğünüm. Biz 4 kişilik bir arkadaş grubuyduk. Çocukluktan beri arkadaşız. Hepimiz farklı yerlerde okuduk iş sahibi olduk ama arkadaşlığımız kopmadı. Bu 3 arkadaşımın düğünleri benden önce oldu. Hepsinin düğününe günler öncesinden gittim. Her aşamalarında yanlarında oldum. Yeri geldi evdeki misafire yardım ettim yeri geldi bindallılarını ütüledim. Yeri geldi manikürlerini yaptım. Makyajlarını benim yapmamı istediler makyaj malzemesi alıp gittim. Satın aldım yani ten renklerimiz farklı diye ve kaliteli dursun diye. Akrabalarının makyajlarını yaptım. Gelinlik aramalarında yanlarında oldum. Hiç sevmememe rağmen düğünlerinde kınalarında hiç oturmadım oynadım. Yani kız kardeşleri gibiydim Bunları yaparken de şehir değiştirdim. Bu arkadaşlarım biraz bencillerdi bana bi kazık atacaklarını sezdim sanırım hep derdim aynı şeyi benim düğünümde yapmazsanız küserim diye içime doğmuş sanırım. Benim düğünümden önce asla gelmediler evime. Benim bulunduğum şehirde yaşıyor biri arayıp sormadı bile. Kına günümde diğer iki arkadaşım biz eve döneceğiz diye ayak üstü uğrayıp yola çıktılar. Ki aynı şehirde yaşadığım arkadaşım birinin kardeşi onda da kalabilirlerdi kalmasalar bile ben onlara otel ayarlayacağımı söyledim. Aynı şehirde yaşadığım arkadaşım çocuğum ateşlendi diye gelmedi. Asla kızmadım ona düğüne gelirsin dedim. Düğünüm kınamdan 3 gün sonra bulunduğum şehire 3 saatlik bir mesafede oldu ve arkadaşlarımdan hiçbiri gelmedi. Kınama gelmeyen arkadaşımın arabası vardı. Mazereti çocukla gelemem oldu. Diğerlerinin de var arabası ama öğretmenler bunlar seminerimiz var diye gelmediler. İzin almaya gerek görmediler sanırım. O kadar buruldum ki düğünde çok üzüldüm. Bir daha görüşmek istemedim. Sonra msj attılar aramaya çalıştılar haklısın ama yılların hatırı var dediler ama asla barışasım gelmedi. O hayal kırıklığını ben biliyorum çünkü. Geçenlerde biri msj attı yine ben cvp vermedim. Şimdi de bir arkadaşım barış diyor eski arkadaşlık gibi bir arkadaşlık kuramazsın bu saatten sonra diyor. Benim içimden gelmiyor ama eşim bile düğün için küsülür mü diyor ama erkek o anlamasını beklemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz. Dışarıdan bir göze ihtiyacım var.
düğünüme gelmeyen arkadaşlarımı affedemiyorum?
- cevaplar
18 mart 2021 20:47