dışarıdan yemek söyleme bağımlısı süslüler bu durumu nasıl aştınız?

hani bazı insanlar online alışveriş meraklısıdır ya sürekli internetten kıyafet olur heh ben onun yemek versiyonuyum işte. o an yemeği söyleyip yemesem dünyanın sonu gelecek gibi hissediyorum kfkdks uygulamaları silsem işe yarar mı? tekrar indirip yine söylerim gözüm dönüyor o an maalesef. hem parama hem vücuduma yazık. n'apıcam bilmiyorum :(

1. süslüm ben de böyleyim. her gün online yemek uygulamalarına girip kampanya ve indirim kovalıyorum. o an mutlaka bulduğum uygun fiyatlı ve canımın istediği yemeği söylüyorum. son zamanlarda maddi olarak zorlandığım için kendimi biraz frenleyemeye başladım. bir de git gide kilo aldım tabi. bunun net bir çözümü yok. uygulamaları silmek geçici bir çözüm maalesef.

24 nisan 2021 12:39

2. Disaridan soyledigim cogu yemegi evde kendim yapmaya basladim. Oyle olunca hani yapabilecegimi bilince hem canim cok istemez oldu hem de disaridan soyleyecegime kendim yaparim gerekirse diye soylememeye basladim. Bir de pandemide bir donem disaridan soylemekten korkunca evde sebze agirlikli beslenmeye alistirdim kendimi ve gozle gorulur fayda gordum. Hazimsizlik, siskinlik, sivilce vb problemlerim kalmadi, kilo verdim. Bunlar da motive edici oldu.

24 nisan 2021 13:14

3. Güzel yemek yapmaya başlamak,değişik tarifler denemek

24 nisan 2021 13:23

4. teşekkürler süslüler cevaplar için.

çok güzel yemek yapıyorum ama işten gelince üşeniyorum mesela içimden gelmiyor, yorgun oluyorum haliyle. güzel diye belirtmenizin nedenini anlayamadım kkfk

24 nisan 2021 13:26

5. Bende de hazır yemek bağımlılığı vardı. Çok azalttım çünkü 94 kg olmuştum.. bi nebze evde kendin yapabilirsin hazır dondurulmuş da olsa..

24 nisan 2021 14:08

6. Süslü uygulamaları sildim ama vicdansız trendyolda bile yemek sipariş seçeneği var. Bende çok zorlandım ama o an gelince girip siparişi oluşturuyorum keyfime göre sonra gidip o paranın değerinde dolar alıyorum ahahaha durduk yere 50 dolar sahibi oldum

25 nisan 2021 04:14