daha önce tetradox kullanan süslüler bir gelin yardımıma lütfen?

3. içişim ve dehşet bir baş ağrısı var şu anda. mide bulantısı gibi şeyler yok ama başım çatlıyor normal mi bu

1. süslü bana doktor bu antibiyotiği aknelerim için vermişti içme şunu nolursun midemdeki asit miktarını mahvetmişti kullanırken günlerce mide krampından değil yemek yemek düzgün uyku uyuyamıyordum. üstelik vajinadaki yararlı bakterileri öldürerek mantar enfeksiyonu yapmıştı uzun lafı kısası faydasından çok zararı var bırak ilacı

25 eylül 2020 01:08

2. yani bırak ilacı falan yazmışım doktorun daha iyi bilir tabii

artık ne kadar nefret etmişsem ilaçtan...

25 eylül 2020 01:09

3. Ben bu ara sivilcelerim için doktora gittim doktor tetradox yazınca kabul etmedim. Daha önce kullanıp memnun kaldığım bir antibiyotigi istedim onu yazdı. Tetradox Bence çok da etkili olmayan sinir bozucu bir ilaç. Mideye zararı da bilinen bir gerçek. Gidebiliyorsaniz antibiyotigi değiştirmeye gidin derim. Baş ağrısı yapması garip geldi açıkçası.

25 eylül 2020 01:16

4. Süslüler dediğiniz her şeyi yapıyorum dikkat ediyorum şu anda midemde bir sıkıntı yok tabii 3. günden anlaşılmaz da. Ben de ilk defa sivilcelerim için antibiyotik kullanıyorum başka türlü geçecek gibi de durmuyor 2 ay kullan dedi eğer 2 ay sonunda işe yaramazsa kullanmayacağım bakalım. Biraz daha erken alıp 2 saat falan hiç uzanmayayım o zaman çok teşekkürlerrrr. Peki sivilcelerinde işe yarayan yok mu hiç ya?

25 eylül 2020 11:48

5. Anon3 hangi antibiyotiği yazdırdınız?

25 eylül 2020 11:49

6. onu bunu bilmem ama asla asla asla içtikten sonra uzanma. en az 30 dk bekle. direkt istifra etmiştim unutup uzanınca. korkunçtu.

25 eylül 2020 11:52

7. benim sivilcelerimde işe yaradı, kistik akneydi, sadece bir kutu kullandım ama. bıraktıktan sonra tekrar etti sivilcelerim tabi ki :d kistik akne belalı sevgili gibidir asla kurtulamazsın:d

25 eylül 2020 11:53

8. Ben azitro kullanıyorum bazılarında da o etki etmiyormus ama ben yıllar önce kullandığımda ise yaramıştı. Ama en az 3 kutu kullanmak gerekiyor bence bu antibiyotiği çünkü bir kutuda 3 adet var. Tabi doktor beni kremle de destekledi

25 eylül 2020 11:57

9. Clindoxyl jel

Nadixa krem

Tetradox verdi bana da.

2 ay kullan sonra kontrole gel dedi 2 ay boyunca düzenli bir şekilde kullanacağım inşallah geçer süslüler ya hiç antibiyotiklik hale geleceğini düşünmezdim ufak ufak çıkınca bile gitmek gerekiyor sanırım doktora. Normalde geçerdi hep geçer diye bekledim bir anda sağ yanağımda yoğun bir sivilcelenme başladı. Benden öneri geciktirmeyin hiç :((

25 eylül 2020 11:59

10. Anon2 dermatolog önce kusturacak sonra geçecek dedi, sende kusturma ne kadar sürdü

25 eylül 2020 12:39