daha önce vajinal mantar enfeksiyonu atlatan var mi?

süslüler vajinamın girişi inanılmaz derecede kaşınıyor ve kıpkırmızı. bakire olmasam içine bir şey geçirip kaşıyacam öyle bir his. dökülme ve pul pulluk yok. sadece tahriş olmuş gibi bir görüntüsü var ve kaşınıyor. daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? ve önerebileceğiniz reçetesiz merhem var mı?

1. Neden doktora gitmiyorsunuz? Geçmiş olsun bu arada

8 ekim 2018 09:50

2. teşekkür ederim süslü. hem çalışıyorum vakit bulamıyorum hem de doktora gittiğimde o malum evli misin bekar mısın sorusundan sonra bekarım diyince göz muaynesi bile yapmıyorlar. belirtilere göre öylesine ilaç yazıyorlar. büyük ihtimalle mantar zannedip ilaç verecek. o vermeden ben alayım diye düşündüm :D

8 ekim 2018 09:52

3. Mantar zaten de antibiyotik almanız gerekecek. Bir de krem. Doktora gitmeniz şart o yüzden.

8 ekim 2018 10:23

4. bundan 3 sene öncesinde bakireyken geçirmiştim vajinal mantar enfeksiyonunu bir de çalışıyordum o zamanlar resmen zulüm ve acı veriyordu seni çok iyi anlıyorum benimde aynı şekilde kıpkırmızı olmuştu ve aşırı kaşınıyordu bu da yine mantar enfeksiyonu ilerlememiş hali denilebilir. ben travazol kremle geçirmiştim süslü krem kullanırsan daha rahat atlatırsın

8 ekim 2018 10:50

5. gingersaman çok teşekkür ederim. 2 gün evvel maydonoz kaynatıp bir pedin üzerine yerleştirdim ve pedi vajinama sabitleyerek yarım saat bekledim. bana mısın demedi :( bir de senin dediğini uygulayım :(

8 ekim 2018 11:02

6. 5. anonim süslüm peki döküntü var mıydı acaba? bende döküntü de yok çünkü

8 ekim 2018 11:03

7. Kadın anam doktora gitmeyip sizin gibi yollar denedi. Zorla doktora gidince doktor aynen "kafanıza göre krem mi kullandınız? Daha önce gelseydiniz tek kremle geçecekti şimdi ilaç da kullanmanız gerek" dedi.

8 ekim 2018 11:08

8. Maydanoz suyunu falan boşversene süslü, gidin doktora bir antibiyotik bir kremle 1 haftada gecer. Çünkü önceden tedavi edilmezse tekrarlayabilir. Bilinçli olun doktordan korkmayın. Bakire değil bakire muhabeti yapmaya hakkı da yok ayrıca doktorun tepkinizi verin. Sağlık önemli.

8 ekim 2018 11:48

9. ben 5. anonim, hayır süslü döküntü yoktu bende de aynı senin durumun gibi kıpkırmızı olmuştu ve çok kaşınıyordu travazol krem geçirdi mutlaka krem kullanmanızı tavsiye ederim ilerlemeden geçirirsiniz böylece

8 ekim 2018 12:08

10. süslüm ben eczaneden fluzole alıyorum hap, içinde 2 tane var. günde 1 tane içiyorum böylece geçiyor. sizin tahriş de olduğu için fito ya da trosyd kullanabilirsiniz kaşıntıyı alsın ve oraları tedavi etsin diye. geçmiş olsun

9 ekim 2018 09:50