dekantparfum orijinal mi, şikayetvara baktıktan sonra tereddüt ettim. alışveriş yapan, o parfümlerin orijinallerini kullanmış birisi var mı?

1. Hangi parfumu alacaktiniz?

Cogunlukla tester urun koyuyorlar.

22 nisan 2023 20:43

2. tester ürün nasıl koyuyorlar süslü? kendi özel şişeleri yok mu? ben 8,10 ml falan almayı düşünüyorum o kadarlık tester var mıdır ki :/

22 nisan 2023 20:50

3. Normal Orjinal parfum ama tester olarak kullanilmasi icin dagitiliyor aslinda, bir sekilde satin aliyor dekantcilar. Sonra oradan kucuklere bosaltiyorlar. Ben aldiklarimin orjinal oldugunu dusunuyorum, yarim kalan siselerden de aldim altinda tester yaziyor.Tester parfumler alkollu diyen de var, magazada denedigim tester parfum iyi ama kutulu olan kokmuyor diyen de var. Bence testerin bir farki yok normal parfumden.

22 nisan 2023 21:14

4. Bu dediğim sayfa da mı bu uygulamayı yapıyor süslü? Sahibin adı duygu arslanca olan.

22 nisan 2023 21:17

5. Satın aldıkları orijinal mi sizce?

22 nisan 2023 21:18

6. Ben hiç inanmıyorum orjinal olduğuna. Parfüm sektörü çakma ayırt etmek inanılmaz zor olduğu için çakma dolu. Hele testerlar zaten kutusuz. Bir yerlerden boş şişe bulup içine dolduruyorlar. Çakmalığı kanıtlayacak hiçbir şey olmuyor.

22 nisan 2023 21:47

7. Süslü orijinal parfüm fiyatları uçmuş gitmiş maalesef ki ne sıkacağız peki :( üzüldüm şu an

22 nisan 2023 21:56

8. 5-6 tane yarim sise ve 4 kadar dekantim var hepsi gayet iyi. Arada kutulu da denk geliyor. Bu hesap yillardir parfume ozel ilgi duyan kitleye satis yapiyor bence sahte olsa bir yerde patlardi. Acikcasi cok insanin bilmesini istemiyorum bile:) cunku siseli almak istedigimde coktan satilmis oluyor.

Evet sanirim duygu arslanca sayfa yoneticisi bir web sitesi var bir de insta hesabi.

23 nisan 2023 17:31

9. alıp orjinal diyenler var süslü, benim sayfayla bir etkileşimim olmadı genel konuştum. karar senin

23 nisan 2023 18:47

10. Ben 15 20 tane dekant aldim bu siteden. Orijinal gibi ama hiç kalıcı değildi şişeden dekant şişesine aktarırken sanirim kalıcılık dusuyor

23 nisan 2023 19:48