dilara aydın’ın yeni takıldığı/ birlikte olduğu çocuk?

cok uzun zamandir birine ben de yukseldim, heykel gibi bir vucut. su sporlari, yelken gibi seylerle ugrasanlari esktra cekici buldugum icin de olabilir. kiz masasi kuruyorum, cekirdeklerinizi alin gelin.  (link: https://www.instagram.com/suhakavi?igsh=mwrpa2jkytc0dnhqcg== yorumlayiniz)

1. Link'te sorun mu var? Bir de (link: https://www.instagram.com/suhakavi?igsh=MWRpa2JkYTc0dnhqcg== boyle) koyuyorum, gene olmazsa bkz intagram adresi: suhakavi

11 eylül 2024 21:03

2. @Suhakavi biraz yanlış anlamışsınız biz burda deli gibi erkek dedikodusu yapan, milletin manitasını yorumlayan bi grup kadın değiliz, kendinizi başka platformlarda pazarlamanızı tavsiye ediyorum bol şans

11 eylül 2024 21:10

3. Ne diyo diyorum ben de, anonim 1 olma sansini elinden almisim sorry.

11 eylül 2024 21:19

4. Yani konusulacak pek bir seyi yok macfit tayfasi gibi bir tip. Heykel falan demissin de yani nette birini begeneceksek henry cavill falan begeniriz napalim bunu:)

11 eylül 2024 23:46

5. dilara kaç senelik sevgilisi evlenme yolunda olduğu canberkten daha iki gün önce ayrılmadı mı ya bu kadar çabuk başkasıyla görüşüyorsa da açık açık paylaştığına göre büyük kabahatli canberk

12 eylül 2024 04:12