diyet tatlı yapıp memnun olan var mı ya gerçekten hiç mi tutmaz bir kere bile tutmadı denediğim tarifler tatları da hep yavan?

1. Ben bi kase diyet tatlı yiyeceğime yarım kase normal tatlı yiyorum. Çünkü istedikleri şeyi karıştırsınlar bitter çikolataya kakaoya bulasınlar hiç farketmez normal tatlının yerini tutmuyor

4 ocak 17:30

2. Güzel olan tek sağlıklı gibi olan tarif 3 yumurta, ceviz ve bitter çikolatadan Browni oldu, diğer hepsi iğrenç oldu.

4 ocak 18:48

3. Diyet tatlısı anlayışım tahinli cevizli kabak tatlısından ibarettir

4 ocak 19:19

4. Diyet tatlı saçma sapan bir iş bence. Onca bal pekmez tahin kakao yulaf vs katınca zaten az çok aynı kaloriye denk geliyor bir de üstüne tadı bok gibi oluyor. Üstüne tatlı isteğin de asla giderilmiyor boşu boşuna kalori aldığınla kalıyorsun.

Şu ana kadar tek sevdiğim ve kahvaltıda tükettiğim 1 kararmaya yakın muz, 1 çay bardağı süt, 4-5 kaşık yulaf, 1 kaşık chia tohumu, 1-2 çay kaşığı tarçını, küçük kavanozda magnolia gibi karıştırıp 1 gece dolapta bekleyince yediğim tarifti. O da tam tatlı sayılmaz erkek arkadaşıma denettim içine küp şeker eklemeden yiyemedi mesela wkdjfjfj

4 ocak 20:48

5. Diyet tatli icin kek>>> yulaf, yumurta, muz, kakao, az kabartma tozu firinda veya airfryerda 15 dkda pisiyor

Bunun diyetten cikip saglikli versiyonuna gecmis hali>>> yulaf, yumurta, muz, kakao, ceviz, hurma, kuru uzum veya kuru incir. Hurmayi dograyinca keke tadi az geciyor. Az süt veya su ile blenderdan bzztt yaparak ekleyince daha tatli olur. Ben bunu severek tuketiyorum. Bunun uzerine bitter cikolata eritip öyle yiyenler de var onu hic denemedim.

Bu arada bundan 1 tane yiyecegime normalden yarim yerim herkeste olmuyor maalesef. Bundan 1 tane yiyince 2.pek istenmiyor yeterli geliyor ama mesela browni, aglayan pasta tarzi bir seyden ben yarim dilim yiyip tamam yetti diyemem :(

dün 04:44

6. Yazin da yulafi su ve sutle pisirip icine seftali, kayisi, cilek vs meyve rendeliyorum. Soguyunca buzluga atip 15-20 dk sonra soguk tatli niyetine yiyorum. Bunu çok seviyorum tatli ihtiyacimi karsiliyor. Hatta bunu yulaf unuunu soguk sütle geceden ıslatıp yapinca daha güzel oluyor diyorlar bi de oyle deneyecegim

dün 04:47