dizi film önerileriniz? tercihen netflix?

travelers, dark, black mirror, stranger things, dynasty, dogs of berlin izlediğim ve sevdiğim diziler. bu tarz, ya da bu tarz olmasa bile beğenebileceğimi düşündüğünüz dizi ve film önerilerinizi bekliyorum :) terxihen netdlixte bulunanlar, indirip öyle izliyorum çünkü

1. izlediklerinizin çoğunu ben de izledim, tür alakasız olsa da bayıldığım bir diziyi önermek istiyorum. zaman dizilerini, kostümlerini seviyorsanız ve o havayı solumak istiyorsanız bu diziyi de seversiniz. outlander ı öneriyorum size süslücüm nedense seversiniz gibi geldi :d

3 haziran 2019 13:57

2. Bu tarz değil ama the crown çok iyi bide the society diye bir diziye başladım bende netflix te ufak tefek ergen sahnelere katlanabilirim derseniz konusunu ben çok beğendim öneririm

3 haziran 2019 13:59

3. Salvation(dizi): bilimkurgu hafif de polisiye ve aksiyon karışımı bir şey.

Penny Dreadful(dizi): Gerilim, fantastik. Dark bir havası var baya. İçerisinde frankenstein, dracula, dorian grey gibi farklı zamanların önemli karakterlerini barındırması ayrı bir güzellik katıyor bence.

Nightflyers(dizi): Bilimkurgu. Bunun dilinin salvationdan biraz daha ağır olduğunu söyleyeyim çok bilimsel girebiliyorlar arada ilgi çekmeyebilir.

Osmosis(dizi): Fantastik, bilimkurgu. Fransız bir dizi. Konusu çok enteresan bence, bakılabilir.

Ek olarak Tepedeki Ev önericem ama bunu bilmeyen kalmadı artık diye yazmalı mıyım emin olamadım. Gerilim tarzı yine o da.

3 haziran 2019 14:22

4. outlander’a başlamıştım birkaç ay önce ama dört beş bölüm sonra bıraktım. şu an niye bıraktığımı hatırlamıyorum ama bir şans daha vericem süslücüm, sağol

anon2, teşekkürler süslücüm ikisini de izlemedim bakıcam konularına hemen

diğer önerilenlerden the oa, osmosis, altered carbon, sense8, himym, kiss me first, the rain izledim. diğerlerine de bakıcam, şu an en ilgimi çeken salvation gibi duruyor. hepinize teşekkür ederim :)

3 haziran 2019 14:49

5. Hafızamı kaybedip tekrar izlemek istiyorum denilen diziler var ya o benim için breaking bad :( hala spoiler yemediyseniz başlayın.

3 haziran 2019 15:14

6. tüm öneriler netflix'ten süslüm. :)

-the sinner

-love, death & robots

-the umbrella academy

-bodyguard

-maniac

-ozark

-how to get away with murder

-outlander

-american crime story: the people vs. oj simpson

-american crime story: the assassination of gianni versace

izlemediyseniz daha çok bilinenlerden:

-breaking bad

-prison break

-the walking dead

3 haziran 2019 15:26

7. Good Girls

3 haziran 2019 15:27

8. bu arada renkler zevkler tabi süslüm ama nightflyers'ı ve the rain'i hiç önermem kendi adıma. nightflyers oldukça başarısız bir george rr martin uyarlaması olmuş, game of thrones'tan sonra ne yazarsa çekeriz tutar diye düşünmüşler sanırım ama hiç beğenmedim. the rain de konu olarak çok güzel ama ergen dramalarıyla ve açıklanamayan mantık hatalarıyla hiç edilmiş bence.

3 haziran 2019 15:30

9. geçenlerde bir süslü bana quicksand dizisini önermişti mini dizi aslında 6 bölüm.ben çok beğendim siz de bakabilirsiniz

3 haziran 2019 15:59