doğum günlerine önem vermeyen ve sizin de doğum gününüzü unutup kutlamamış sevgilinin doğum gününde bir şey yapar mısınız?

aynen sorudaki gibi oldu, şimdi onun doğum günü yaklaştı kutlasam mı kutlamasam mı napsam bilemiyorum. ben önem veriyorum o yüzden aslında hediye de alırdım kutlardım da ama bir yandan da enayi gibi hisseder miyim diye düşünüyorum. sadece bi yemek mi ısmarlasam yoksa hediye falan alsam mı? siz olsanız ne yapardınız yorumlarınızla beraber bekliyorum

1. yav reis... acik acik dogum gunu kutlamayi sevmiyorum, dogumhunune onem vermiyorum diyen adamin dogum gununu kutlamayi neden dusunuyorsun? sevmiyor, istemiyor, zorla mi... kendini mi tatmin etmeye calismak gibi bir sey mu. bakk sen benimkini kutlamadin ama ben seninkini kutladim mi demek istiyorsun. dogum gunu olaylarininda senin ne istedigin onemli degildir, dogumgunu sahibinin ne istedigi onemlidir. ben de ozel gunleri sallamam ama onem veren sevdiklerimin dogumgunlerini kutlarim cunku "o" seviyor bunu. benimle alakali bir sey degil, o gunu o istiyor diye kutluyoruz. istemeyen adama ne yapacaksin allah askina.

22 mayıs 2023 19:04

2. Doğum günümde ölü taklidi yapan adamdan ayrılırım. Sizin yerinizde olsam mesajla bile kutlamaya tenezzül etmem.

22 mayıs 2023 19:08

3. doğumgününüzü unutan bi herifle ilişkiye  devam edecek kadar ne yaşadınız aq. her iki kişiden biri erkek. heralde gönlünüze göre kibar bir bey bulmak bu kadar zor olmasa gerek.

bi de bu davarlar "ben önemsemiyorum" diye sıyrılıyorlar. bi tane alman ve hıristiyan  arkadaşım var kendisi kutlamamasına rağmen her sene ramazan bayramımı falan kutluyo. önemli olan onun önemsemiyor olması değil sizin önemsiyor olmanız. sevgiliniz sizin önemsediğiniz şeye özen göstermiyorsa dehleyin gitsin gözünüzü seveyim ya.

22 mayıs 2023 19:20

4. Yani kendinizi bu kadar degersizlestirmeyi nasil kabul ediyorsunuz inanin anlamiyorum. Bir yerden sonra her sey mustehak gibi geliyor bana.

Ben de dogum gunlerini sevmem, onem vermem ve asla kendiminkini kutlamam, bana sacma geliyor ama erkek arkadasim dogum gunune asiri onem veriyor, o yuzden onunkine ozenip kutluyorum, hediyesini aliyorum pastasini ufluyor.

Burada onemli olan dogum gunu olan kisinin dogum gunlerine onem verip vermedigi, kendisi sevmiyorsa dogum gunu, onunki kutlanmaz. Sizin eger onem veriyorsaniz, sizi seviyor ve deger veriyor ise sizinkini kutlar.

Resmen ayi ya ayi oglu ayi hatta. Hediye almamak icin, aman iki ozel sey yapmamak icin digim gini sivmim digim gini kitlimim...

sen de kalkip geldin burda hediye alsam mi diyorsun.. Ne diyeyim sana kizim ben.. Aptal olmayin bu kadar

22 mayıs 2023 19:29

5. Acikca belirteyim belki anlamamissindir belli olmaz, hediye alma bitanem, dogum gununu mesajla dahi kutlama annem, mumkunse ayril guzel kizim

22 mayıs 2023 19:30

6. hayır kesinlikle kutlamayın. siz önerm veriyorsanız en azından bı yemek ısmarlayabılır, bı buket cıcek alabilirdi. illa dev paralar harcamasına gerek yoktu. e o onem vermıyor, sakız bıle almayın kutlamayın bıle.

22 mayıs 2023 21:23

7. Benim doğum günümü önemsediğimden bihaberdi ailesininkini de kutlamıyor ama evet bu öküz gibi kutlamamasını meşrulaştırmıyor tabi. Bana bu tarz olaylar harici çok destek olan, hayatımda güzel değişiklikler yaratmış biri o yüzden ayrılmıyorum. Böyle bir şey de onun kötü biri olduğunu ispatlamıyor bana göre ama inanılmaz düşünceli ve iyi bir sevgili mi hayır. Bu cevapların geleceğini tahmin ediyordum zaten, kutlamıyorum bi şey almıyorum. Teşekkür ediyorum her birinize

22 mayıs 2023 22:52

8. süslü moralin bozulmasın, her ilişkinin dinamiği farklı. 2 kişi arasında olanı o 2 kişiden başka kimse bilemez. Kutlamıyorsa kutlamıyor, tavsiyem sen de kutlama. gerisi seni ilgilendirir, biz de bilmeyiz zaten^^

22 mayıs 2023 23:27

9. sadece mesaj atarım, öyle uzun da değil haa

23 mayıs 2023 01:25

10. Eh işte diyerek ilişkiye devam ediyorsun gibime geldi. Daha iyisini bulsan bunu bırakırsın zaten.o yüzden masraf yapma.

23 mayıs 2023 13:08