dogal sac rengine donus surecinizi paylasir misiniz?

selam susluler az once kendi sac rengime donme karari aldim (kullu acik kumral diyebilirim kendi rengime). yaklasik 6-7 senedir saclarim hep sari once isiltilar oldu sonra balyajlar daha sonra yogun balyaj ve en son dayanamayip hicbir zaman dibine dokunmadigim sacimi haziran ayinda dipten platin yapma karari aldim. saclarim cok dayanikli oldugu icin kopma vs olmadi ama hayatimda hic olmadigi kadar yipratti. az once sac kaliteme baktigimda da oldukca uzulup yarin omzumda kestirme karari aldim. uzadikca kestirip kendi rengime ulasabilmek icin. sizin sureciniz nasildi? ne kadar surdu? bu arada benim saclarim cok hizli uzuyor. keske sokaga cikma yasagi hala suruyor olsaydi da sacimi hic boyatamasaydim diyorum. cunku yilda 2 ya da en fazla 3 kere yaptigim bir islemdi dibime hic dokunmadigim icin

1. Valla kardeş ben belimdeki saçı ensemde kestirdim yine kurtulamadım :( uzadıkça kestirip bitirmeyi planlıyorum tabii o zamana kadar saçlarıma aklar düşmezse

5 eylül 2020 07:19

2. Çok çok uzun zamandır boya kullanıyorum. Ve hiç kendi saçımı kullanmadım. Hatta unuttum nasıl bir renkti diye. Bende yaklaşık 6 aydır boyatmıyorum. Neredeyse kulaklarıma kadar yer Kendi rengim, sonrası boya. Kestirmek istiyorum fakat ilk defa bu kadar uzun kıyamıyorum. Sanırım yavaş yavaş kestirerek kurtaracağım.

5 eylül 2020 09:42

3. boyasız saçıma ışıltı attırıcaktım korktum şimdi :(

5 eylül 2020 09:51

4. Valla ben de gercekten kendi sacimi yapmadan kendi basina kurudugu dogal dalgasiyla disari cikabilmeyi ozledim. Sari sac ekstra bir ugras, kendini gosteren sey fonu. Her zaman saclarimi cok sevmisimdir ve simdi bu tiftiklesmis hali beni asiri uzuyo, cok hizli uzar o yuzden cekinmiyorum kestirmekten ama haziran gibi dugunum de var...:(

5 eylül 2020 13:36

5. Saç uzatıcı yağlar al süslü saçını olabildiğince kısa kestir ve platinde dipten saç çıkınca kötü duracaktık o yüzden kendi rengine yakın olabildiğince bi renkle boya diplerine değdirmeden yağları kullandıkça zaten uzayacak bu saçının yıpranma+uzama hızına göre değişir tamamen kendi rengin gelmesi ortalama 1.5 yılı bulur tahminimce

5 eylül 2020 14:09

6. Bir de saçların ne güzel güllü açık kumralmış millet o saçı tutturtmak için neler yapıyor saçına sadece ışıltı attırsan çok daha iyi olur çok boyamak istersen

5 eylül 2020 14:09

7. Kizlar az once saclarimi omzumdan 1 parmak yukarda kestirdim. Cok guzel oldu yuzum kucuk oldugu icin o yuzden mutsuzlugum gecti diyebilirim. Sac dibim o bebek sarisi diye cikardiklari renkten bi tik koyu oldugu icin dibim kotu durmuyor ama tabi kulak hizasina geldiginde kotu duracaktir. Kendi rengine boyatmak istemiyorum cunku tutmayacak biliyorum. Yavas yavas alisacagim sanirim yillar sonra kendi rengim de olsa tek renk bi saca donus karari aldim cunku. Bu saatten sonra en fazla aralara isilti attiririm. Zaten 25 yasindayim saclarima aklar dusmesine ne kaldi ki :) biraz kendi sacimin keyfini cikarayim. Tesekkur ederim hepinize

5 eylül 2020 14:42