doktor sevgili direkt kırmızı bayrak mı?

kızlar ne düşünüyorsunuz sizin ve çevrenizdekilerden gördükleriniz? her insan farklıdır ama genelleme var mı sizce bu arada ben hemşireyim 30 yaşındayım

1. Doktorum. Sevgilim doktor. Kişiliğine bağlı. Direkt red flag denemez. Doktor hemşire mutlu olan arkadaşlarım var.

24 temmuz 2024 08:48

2. Kırmızı bayrak olmuyor ya tam karşılamıyor redflag işte

24 temmuz 2024 08:55

3. Ya 30 yaşına gelmişsin sorduğun soruya bak. Nasıl diyebiliriz evet bütün doktorlar red flag diye. Kendin demişsin zaten her insan farklıdır diye. Hemşiresin bir de hiç mi gözlemlemedin?

24 temmuz 2024 08:57

4. Tus puanına bağlı

24 temmuz 2024 09:06

5. çok aşırı fazla doktor arkadaşım ve doktor akrabam var (30-40 tane) ve geneli biraz snobtur, içlerinde hemşireyle evlenen bir allahın kulu yok. neredeyse %80'i doktorla, kalanları da doktorluk ayarında mesleği olan (iyi kazanan mühendisler, avukatlar) birileriyle evli. hemşirelik çok kıymetli çok önemli bir meslek ama ekseriyetle halkın gözünde "doktor yardımcısı" olarak biraz hor görüldüğü için ben kendi çevremde hiç denk gelmedim hemşire-doktor ilişkisine. ama istisnalar mutlaka vardır sen hemşiresin daha iyi bilmen gerekmiyor mu suslu :d

24 temmuz 2024 09:10

6. doktor değilseniz red flag.

doktorlar kadar mesnlek faşisti bir grup görmedim.

24 temmuz 2024 09:30

7. A4 işsiz misin sabah sabah her sorunun altında.d beğenmediysen yazma.d

24 temmuz 2024 09:32

8. Süslü hemşirelik mezunuyum aktif çalışmadım daha ama gözlemlediğim sadece hemsirelerle doktorların flortlestikleri yönünde. Öyle uzun ilişki yaşayan bir kişiye şahit oldum.

24 temmuz 2024 10:38

9. türkiyede her ne kadar hemşireler doktorun altı değil dense de yönetmelikte ve tüzükte hemşire doktorun verdiği orderın uygulayıcısı olarak geçer. müdür-çalışan iletişimdir aralarındaki iletişim ve sorumlulukları ve malpraktisleri doktor üstlenir. bu durum kötü bir şey de değil, iki ayrı meslek ama nedene hemşireler fakültelerine girerken bunu bilmiyormuş gibi mezun oldukları anda doktorlar biz olmasak bir hiç tribine giriyorlar.

soruya gelecek olursak, sokakta her gün ortalama üstü erkekler tarafından çevrilecek seviyede bir güzellikte değilseniz, girdiğiniz ortamda oturuş kalkış ve konuşma biçiminizle dikkat çekmiyorsanız ortalama bir doktorla hiçbir şansınız yok.

ha, doktorun da alt tabakası var, kadın doktorların veya diğer eş kıdem mesleklerin yüzüne bakmayacağı tipler. onlar işte gidip hemşirelerle evleniyorlar.

24 temmuz 2024 10:39

10. Dürüst olacağım doktor olup kendi gibi doktor veya aynı seviye eğitimde birini bulamadıysa sorunludur. Eğer onun yaşı büyük siz daha gençseniz veya siz çok güzelseniz bu denklem değişebilir.

24 temmuz 2024 10:59