duştan sonra deli gibi kabaran saçlar, ne yapmam lazım?

saçıma yağ da sürüyorum, biraz kabarıklığını alıyor ama yine de kabarıyor. önerilerinizi bekliyorum kızlar

1. Ya su soruya su anki saçlarımın görüntüsünü eklemek istiyorum süslü cidden cadı sila gibiyim..öyle bir sey olsun ki böyle yapıstırmasın ama saçı da ısıl ısıl yapsın ..cok mu sey istiyoruz süslü ya

1 ağustos 2020 09:53

2. Anonim 1 süslü o kadar haklısınız ki valla ne yapsam yaramadı :(

1 ağustos 2020 09:59

3. Süslü saçınızı taradığınız tarak çok etkili oluyor bence ve benim favorim pantene Aqua light durulanmayan sıvı saç spreyi böyle bi vaadi yok ama benim saçlarımı çok güzel yatıştırıyor kokusu müthiş .

1 ağustos 2020 10:09

4. Ya süslü benim saçlarım da kabarık. Ama şöyle bir şey de var, mesela üst kısımdaki saçların keratin yapısı düz değil girintili çıkıntılı gibi. Anlatabildim mi bilmiyorum. Düzenli olsa saçın yüzeyi hiçbir problem kalmayacak, bence çözmemiz gereken bir şey de bu. Sende durum nasıl bilmiyorum tabii

1 ağustos 2020 10:40

5. eğer imkanın varsa keratin bakım yaptır. Yumuş yumuş olsunlar.

1 ağustos 2020 11:00

6. Havlu inanılmaz elektriklendiriyor bence. Ben tülbente sarıyorum artık fark ediyor. Tişört de olur

1 ağustos 2020 12:02

7. 1. Duşta bol saç kremi kullan. Sadece saç boy ve uçlarına.

2. Saçları soğuk su işe arındır. Bu nemi saça hapsediyor. Saçlarımız havadan nem kapmak için kabarır, biz nemi hapsetmeliyiz ki kabarmasın.

3. Havluya hayır. Pamuk tişörte evet. Havluları saçımız için hayatımızdan çıkarıyoruz, pamuk tişört iş görür. Saçı içine sarıyoruz 15 dk kalsın.

4. Saçları uçlardan başlayarak yavaşça tara.

5. Ben morfose milk therapy spreyini kullanıyorum çift bazlı çalkalanan bir sprey. İnek deseni var üzerinde. Bunu saç boy ve uçlarına bolca sık. Sonra saçını nasıl kuruması istediği şekilde ayır.

6. Glissin saç yapı var bende onu da 2 sıkım avucumda ısıtıp saç uçlarıma ve biraz da boylarına sürüyorum. Sonra kendi haline bırakıyorum.

Saçlarıma düzleştirici kullanmadan bakkala bile gidemezdim. Artık ayda 3-4 kullanıyorumdur

1 ağustos 2020 12:44