duolingo bitiyor mu???????????

bütün dersleri bitirdim ve şu an verilecek başka ders olmadığı için günlük tekrar veriliyor. bu günlük tekrarlar bitecek mi yoksa sonsuza kadar devam mı ediyor?

1. bazı dil içeriklerinin daha kısıtlı olduklarını duymuştum. hangi dili bitirdin? mesela ingilizce olan almanca içeriği en kapsamlı olanıymış. bir de süslü sorundan alakasız ama bitirdiğin dile hakim hissediyor musun kendini? yani native biriyle konuşabilir misin mesela? bir de reddit'de duolingo subı var oraya bakarsan sorunla alakalı kesin bişiler bulursun

7 eylül 2023 22:07

2. Oha nasıl bitirdin kızzzz!! Atladın mı ilk a1 seviyesini falan yoksa baştan mı yaptın? Şok oldum

Hikayeleri de bitirmeye bakabilirsin almancada baya iyilerdi en azından

7 eylül 2023 22:18

3. rusça bitirdim süslüler, sıfırdan başladım ama sınavı geçmek şartıyla ileri sarma özelliği vardı sara sara bitirdim 2 haftada. tebrikler rusça kursunu tamamladınız falan dese içim rahatlayacak böyle sonu gelmeyen bir şeyse sıkıntı basıyor beni :d

a1 süslü duolingodan önce ben zaten a2 seviyesinde biliyordum ve native'lerle casual konularda konuşabiliyordum, duolingo sadece öğrendiklerimi tekrar etmede fayda sağladı bir dili kessssinlikle baştan sonra öğretemez. sıfırdan başlayanlara ilk önce bir yerlerden dilin gramerini çalışıp duolingoyu sadece pratik yapma amaçlı öneririm

7 eylül 2023 22:26

4. Ay harikasın süslü. Ben bi şeyi eksik yapmaya katlanamadığım için mal gibibildiğim halde hala ilk seviyedeyim yavaş yavaş ilerliyorum. Reddite bak bence de a1in dediği gibi. Bi de cefr uyumlu sınavımız var diyolardı şaşırdım şunu bitirdin gibi en azından bi rozet falan bile vermemelerine... rusçada mıöyle acaba

7 eylül 2023 22:28

5. Süslü ileri sardığın zaman geçmişe dönüp o dersi tek bir sınavla gözden geçirebiliyorsun eğer istersen. Diğer diller nasıldır bilemem ama Rusça çok tekrar ediyordu kendini ve katlanamadım cidden ileri sararak hiçbir şey kaybetmedim

7 eylül 2023 22:36

6. Ben de sarayım o zaman ya kendim b1 kursuna başladım duolingo a1 bitmedi daha... tekrar tebrikler süslü harikasın bence<3 yeşil kuş seni tebrik etmediyse de sen et. İşe yarar bi belge alabilir misin mutlaka araştır

7 eylül 2023 23:41

7. Ayy teşekkür ederim süslümmm darısı senin başına kolaylıklar dilerim :))

8 eylül 2023 00:23