durex vibratör kullanan var mı?ya da küçük vibratör önerisinde bulunabilir misiniz?

durexin bullet modelini almak istiyorum fiyatı da fena değil.bi vibratörden çok şey beklemiyorum aslında.alacağım ilk oyuncak olacak.klitoral olarak uyarılmaya bayılıyor.daha önce bu modeli kullanan oldu mu?ya da başka bu boyutta vibratör önerebilecek olan var mı?

1. çok şey bekleniyorsa da alınır, baya iyi bence durex bullet

1 nisan 2022 17:28

2. a2 titreşimi nasıl tam olarak?

1 nisan 2022 23:27

3. yüz temizleme ya da şarjlı diş fırçası kadar falan mı titriyor sadece?

1 nisan 2022 23:54

4. Yeni aldım ben de daha, baya iyi ya, hem minik, dokusu güzel, titreşimi güçlü. Yalnız trendyolda sadece bullet 180 filandı, ben amazondan bullet + uyarıcı jel 160a aldım, satıcı aynı bi de, saldos mu neydi. Amazona düsük fiyatlı koymuslar yani ordan tavsiye ederim.

2 nisan 2022 00:21

5. aaa tamam iyi oldu dediğin ben de trendyolda sadece vibratörü 180'e buldum.bi de amazona bakayım.Peki kargo kesin gizli mi?

2 nisan 2022 00:23

6. Gizli süslücüm, kutuda içeriği belirten bir şey yazmıyor.

2 nisan 2022 08:07

7. 101 liraya almıştım ben de burdan görüp. normalde hep sürünerek orgazm olurdum asla sırtüstü olamazdım, bu beni ilk denememde orgazm etti yani o kadar iyi. hem ucuz hem sessiz nispeten, hem de minicik olduğu için çok kolay saklanıyor. ben her gün çantamda taşıyorum annem falan bulmasın diye. minicik zaten yer kaplamıyor ağırlık yapmıyor

2 nisan 2022 09:22

8. a5 ben de hep yüz üstü bacaklarımı açıp yastığa ya da yatağa klitorisini sürterek yapıyorum ve klitorisimin uyarılması çok hoşuma gidiyor.Parmaklayarak mastürbasyon yapmayı pek sevmiyprum o yüzden bunu almak istiyorum.Hem dediğiniz gibi küçücük umarım titreşimi tam uyar bana.Çok teşekkür ediyorum

2 nisan 2022 09:35