duvar boyası rengi önerisinde bulunabilir misiniz ?

evin tamamını aynı renge boyatacağız. mutfak ve bir odanın eşyaları gri tonlarında, salon ve bir odanın eşyaları ise sıcak tonlardaki ahşaplardan. ikisi ile de uyabilecek, evi aydınlık gösterecek açık bir gri tonu arıyorum. ne yazık ki grilerin çoğu ya lilaya ya da maviye kaçıyormuş. tüm boya markalarından da şikayet var kafam çok karıştı. bu nedenle yakın zamanda evini boyatmış ya da bu işle ilgilenen biri varsa yardımcı olabilir mi ?

1. evi satın aldığımızda duvarlar yeni boyanmıştı ve açık maviydi. ev sahibine sorduğumda dyo yeni çağıl, gri diye aldık ama mavi çıktı dedi. en çok satılan renklerdenmiş ve katalogta gerçekten gri duruyor. onu almayın demeye geldim.

16 ağustos 2021 16:59

2. Evin şuanki rengi nedir ? Gelin telini bi arkadaşım boyadı. Çok hafif bi lilalık olduğunu düşünüyorum ışık açısına göre. Benim evimde gri ama koyu tonlarda bi gri ve salon eşyalarım açık gri güzel duruyor.

16 ağustos 2021 17:20

3. eski bir renk sarıya kaçıyor. Açık şampanya gibi. Andezit 40'a baktık da koyu durur mu bilemedik

16 ağustos 2021 20:54

4. Andezit 40 çok çok koyu olur. Onun 25ini de bi arkadaşım yeni boyattı, 30u istiyordu ama boya aldıkları yer eğer çok ışık alan bi eviniz yoksa çok karartır tavsiye etmem demiş.

16 ağustos 2021 21:07

5. Karteladaki renkler çok yanıltıcı oluyor. Kağıtta daha açık gözüküyor ama gerçek hali daha koyu oluyor. Jotunda daha güzel renkler var ama fiyatlar biraz tuzlu.

16 ağustos 2021 21:09

6. Andezit 40'a karar vermiş sayılırdım :) acaba boyacı andezit40'ı biraz açabilir mi onu soracağım. İpeksi35'i biliyor musunuz peki ?

16 ağustos 2021 22:21

7. Bir de sanırım 40 daha koyusu olmuyor bejimsi gri diye geçiyormuş. Bazısı pembemsi gri, mavimsi gri diye geçiyor da

16 ağustos 2021 22:22

8. İpeksi35i de hiç kimseden duymadım nasıl olduğuyla ilgili bi fikrim yok.

16 ağustos 2021 23:14

9. sanırım bildiğimiz beyaz ipeksi35. Ne zormuş bu işler. Bu arada teşekkür ederim yardımlarınız için :)

16 ağustos 2021 23:27