eş/sevgili adayınız ve başkasıyla dans etmek?

eş/sevgili veya adayınızın sizin başkasıyla dans etmenize hoş bakmaması, hatta “o dansa kalkarsan bana ayıp etmiş olursun, başkası benim sevgilime/eşime o kadar yakın temas edemez” gibi söylemlerini nasıl karşılardınız? sizce normal mi? değilse neden?  düşünüyorum da bana çok ters geliyor böyle bir şey söylemesi. sizin düşüncelerinizi merak ettim.

1. Medeniyetsiz bir ayi oldugunu dusunurum acikcasi. Ayrica kisi kendinden bilir. Demek dans ederken karsisindakine hallenecek.

26 eylül 2020 21:30

2. Ayak ustu sikeeerrrleerrr sevgilimiiii uhuuhuh davara bak davaraa ya

26 eylül 2020 21:32

3. ben böyle yetiştirilmedim. Annemle babamın alkollü masada gençlik fotoğraflarında masada dansöz var babam dansöze para takıyor. Annemle babam kahkaha atıyor. Yetiştirilmeye göre değişen bi durum. Buna bozulacak biriyle birlikte olamam. Tatlı kıskançlıklar olabilir ama namusum orası burası değdi no.

26 eylül 2020 21:35

4. Akrabaları dışında kesinlikle dans edemez

26 eylül 2020 21:36

5. Yani ters gelen şu ki; sonuçta sokaktan geçen birini çevirip de dans etmiyoruz. Aynı ortama girmişiz demek ki tanıyoruz birbirimizi, senin benim sevgilim yahut eşim olduğunu bilen insanlar olacak. Kalkıp da ben 20 senelik arkadaşımla -artık kardeşim dediğim yani düşün- dans edemeyecek miyim ya mesela? Çok saçma geliyor böyle bir kıskançlık. Antitezi de şu; sen benim başka bir kadınla dans etmemi nasıl karşılarsın? E gayet normal karşılarım yani sonuçta o kadın da biliyor ki sen benimlesin.

Ben mi çok tekil düşünüyorum yoksa evet bu durum ilişki içerisinde tarafların dikkat etmesi gereken bir konu mu? Onu merak ettim.

Bu arada kendisi kıskanç olduğunu ennnn başta söylemişti zaten de, bağnaz yahut sen geride yürü ben erkeğim yaparım kafasında biri kesinlikle değil. Belki de tek falsosu bu kıskançlık yani, bilemiyorum Altan bilemiyorum. Kafalar karışık.

26 eylül 2020 21:44

6. Dans etmek benim için romantik bir eylem. O nedenle hoş karşılamam.

26 eylül 2020 21:47

7. A6, a7, a8 Diyorsunuz ki yani ilişki devreye girdiği an herhangi bir karşı cinsle dans olayı biter. Çiftler ancak birbirleriyle dans edebilir. Tuhaf gibi ya, içselleştiremedim hala.

26 eylül 2020 21:59

8. Ben etmem, esimin de ben dururken baska bir kadınla dans etmesini istemem. Esim de benim etmemi istemez. Bana gore arkadaşlık, samimiyet, fiziksel temastan bağımsız durumlar.

26 eylül 2020 22:09

9. Soru sahibi dediğimden bunu çıkarman saçma. Şunu diyorum dans etmek fiziksel temas gerektiren, çıkış noktası romantizm olan bir olay. Dans ederken birbirinin gözüne bakarsın, büyük ihtimalle müzik sesli olduğu için kulağına eğilip fiziksel olarak yakınlaştıp konuşursun. Bu aldatma değil belki ama gerekli de değil. Çok yakın erkek arkadaşlarım var ama onlarla romantik bir dans etme ihtiyacı hissetmiyorum ben. Gerek yok yani.

26 eylül 2020 22:09

10. Ekleyeyim, hayatimda biri yokken de arkadaşımla dans etmem. Benim genel tarzim degil bu.

26 eylül 2020 22:18