eşimi aldattım ve çok pişmanım?

merhaba herkese, beni yargılamadan önce anlayışlı olursanız sevinirim. buraya kayıt olma sebebim fikir alış-verişi yapmak ve daha da fazla durumu batırmamak. ben karımı yaklaşık 8 ay önce aldattım, onu çok seviyordum (hala seviyorum) ve o dönem 3 yıldır evliydik. anlık gaflete düşüp ofisteki çalışanlardan biriyle yaklaşık 2-3 hafta süren bir şey yaşadım ve karım olayın üstünden yani biz ofisteki kişiyle görüşmeyi kestikten sonraki 2 hafta içerisinde durumu anladı. çok gururlu birisi olduğu için beni asla affetmeyeceğini biliyorum. olayın ardından hemen boşanmak istediğini söyledi, o dönem dur diyecek cesareti ve yüzü bulamadığım için de boşandık. o artık yoluna baktı, yeni birileriyle görüşüyor ama benim aklım hep onda. geçenlerde evi toplarken hep taktığı pembe saç bandını gördüm, dünyam başıma yıkıldı sanki. hayatımdaki tek güzel şeyi de berbat ettiğimi biliyorum. ona bana geri dön demeye de hakkım yok. boşandıktan sonra iki kez arkadaş ortamında karşılaştık ve benden nefret bile etmiyor. bana benim için en iyisini dilediğini ve mutlu olmamı umduğunu söyledi. bu kadar iyi olması canımı yakıyor. evden ayrıldığı günkü yastık kılıfını bile hala yıkamadım. elimde olsa zamanı geri kalıp o gün daha az içerdim ve böyle bir bok yemezdim. bir daha asla aşık olamazmışım gibi geliyor. eşim hep sakin iyi huylu ve kendi ayakları üzerinde duran bir kadındı. ondan sonra hayatıma giren kadınların hepsinde ondan bir şeyler aramaya başladığımı fark ettim. aldattığım kadın ise eşimin tam tersi çok açık sözlü fazla hareketli ve cilveli biriydi. o dönem orta yaş sendromunu yaşadığımı düşünüyorum. o kadın şu an hala benimle bir şeyler yaşamak istese de ben onu öperken bile karımı düşündüğümü fark ediyorum. yaptığım ve görüştüğüm hiçbir şeyden hiç kimseden zevk almıyorum. son zamanlarda yakın arkadaşlarımızdan biri bu sözlükteki yazıları okurken gördüğünü söyledi. ben de sizden fikir almak istedim. ben bu durumu nasıl aşabilirim? ya da onun beni affetmesi gibi bir ihtimal var mı sizce? siz ne olsa affederdiniz ya da hiç affetmez miydiniz? teşekkürler şimdiden.

1. Troll değilsen rahat bırak kadını, git terapi ol. Kadınla uğraşma

25 kasım 2022 14:07

2. eski eşine bir çok pişmanım tülay geri dön bile dememişsin hiçbir çaba harcamamışsın evde yastığını koklayıp duracağına onun güvenini yeniden kazanmaya çalışsana. hataydı pişmanım cart curt git özürünü dile defalarca, sonra gel buraya ağla napıcam diye. kadın durup dururken hadi seni affettim tekrar birlikte olalım demeyecek. ha ben olsam affetmezdim büyük ihtimalle öyle bir durumda da unutup hayatına bakcaksın.

25 kasım 2022 14:22

3. offf, aldatıp aldatıp "beni yargılamayın" diye konuya girenlerden de bıktık. modernleşme olacak diye toplumda her tür kötülük yayılmaya başladı. modernlik böyle bir şey değil.

aldatıyorsan elbette yargılanırsın. karakteri düzgün hiçbir insan sana alkış tutmaz. sorunu okumadım. umarım troll'sündür.

25 kasım 2022 14:35

4. Asko cok kadın diliyle yazmissin ya troll

25 kasım 2022 14:39

5. "evden ayrıldığı günkü yastık kılıfını bile hala yıkamadım"

hem sadakatsiz hem de hijyen yok.

25 kasım 2022 14:41

6. Bu hayatta yargıladığım tek konu da ihanet malesef ya.. iyi yapmış karın sana

25 kasım 2022 14:47

7. Saç tokasıyla dağılmış ıssız adam

25 kasım 2022 14:54

8. Eski karından karım diye bahsedip durmuşsun

25 kasım 2022 15:00

9. ah yazık canım kıyamam. karın seni boşamayıp mahvolsaydı boynuzlamaya devam ederdin kesin. aşkından değil zedelenen egondan ağlıyorsun. on yıla geçer üzülme.

25 kasım 2022 18:00

10. anlamadım neden troll diyorsunuz beybiler? yani olamaz mı böyle bir erkek insanı?

soru sahibi süslü, kadın seni silmiş yapılabilecek en güzel şeyi yapmış. nasıl olgun bir karakterse şak diye kesip atmış, helal olsun. senin yapacağın hiçbir şey yok onunla alakalı. kendini affettirmeye de çalışma boşuna, yaşanan yaşanmış geri dönüşü yok. kadının da boş yere canını sıkma. istersen terapi alabilirsin, üstesinden gelince de yeni aşklara yelken açarsın. o süreçte eski eşin çirkinleşseydi sen ondan kaçmak için yer arayacaktın ama sana hiçmişsin gibi tavır takınınca egon devreye girmiş. terapiyle çözülür...

25 kasım 2022 18:07