eşimin erkek kardeşinin problemi?
kayınbiraderim bizden 5 ay önce evlendi ve evlendikten 11 ay sonra boşandı, 4 yıldır da eşiyle ayrı, kayınbiraderimin alkol problemi var aşırı bağımlı, bir sürü borcu var ve asla çalışmak istemiyor borçlarını kayınpederim ödüyor, evlerini satmak zorunda kaldılar onun borcunu ödemek için, alkollü araba kullanmaktan 2 kez cezaevine girdi, ona göre çoğu insan geri zekalı aklını kullanamıyor, hiç bir işte tutunamıyor, eşimde tutup tutup bize getiriyor aylarca bizde kalıyor, normalde ailesiyle birlikte uzak bir şehirde yaşıyor, geçenlerde eşim ameliyat oldu. başka bir şehire ameliyat olmaya gittik o da bizde kaldı, evi ona bıraktık biz evden çıkar çıkmaz içmeye başlamış içip içip bizim arkadaşlarımızı aramış, komuşlarıma falan hep rezil oldum, eşimin ameliyattan çıkmasını beklerken de sürekli beni arayıp durdu salak saçma konuştu. kayınvalidem kayınpederim çok iyi insanlar üzülüyorum, eşimde kardeşine kıyamıyo, bize gelmesini istemiyorum, korkuyorum çünkü öfke problemi var. eşimle konuştuğumda kardeşim o benim napabilirim atsan atılmaz satsan satılmaz, başı sıkışınca elbette koşacağım diyor.. eşimin de başını belaya sokmasından korkuyorum. napabilirim bilmiyorum