eşimin sperm testi sonuçları??? doktor süslüler var mıdır?

merhaba 1 seneden fazladır bebek denemelerimiz sonuçlanmadı. eşimin sperm tahlili sonuçları çıktı doktora göstereceğiz tabiiki ama bilgili süslüler varsa yorumlayabilir mi? ben araştırdıgım kadarıyla yorumladım aslında morfolojik incelemesi 0 çıkmış muhtemelen bi tedavi sürecimiz olacak ama yinede tecrübeli süslüler varsa yorumlarsa sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.  tahlil sonucunu cevaplarda belirteceğim.

1. Makroskobik inceleme;

Normal yapıda: 0

Baş anamolisi:97

Orta parça:2

Kuyruk anomalisi 1

Mikroskopik inceleme;bol lökasit,2-3 eritrosit,4-5 spermatogenik hücre bulundu.

11 şubat 2021 22:16

2. Süslüm çok teşekkürler cevap için🌸 tedaviyle olumlu sonuç alabilir miyiz sence süslü

12 şubat 2021 00:11

3. Normal morfolojide spermin 0 çıkması demek ne demek biraz açabilir misiniz süslücüm

12 şubat 2021 00:12

4. Çok teşekkür ederim süslücüm güzel dileklerin için inşallah🌸

12 şubat 2021 00:47

5. Süslü nasil cikti sonuclar tedavi gerekti mi? Biz de test yaptiracagiz da eşime merak ettim buralardaysaniz

12 mart 2021 05:42

6. Süslüm varikosel çıktı eşimde. Yani testislerde damar genişlemesi demekmiş. Diğer sperm sonuçları iyiydi yani sperm sayısı falan. Ama varikosel spermlerin hareketini ve şeklini etkileyen bişeymiş, 2,5 cmden büyük olanlara amelıyat oneriyolarmıs genelde, bizimki 2,5 cmden küçüktü ama gittigimiz doktor ameliyat olman lazım dedi basit bi operasyonmuş zaten.ama doktorlar hemen ameliyat diyebilir bi kaç doktora daha görünün diyor herkes araştırdıgım kadarıyla gittigimiz hastanede özeldi çünkü. Eşimin bi arkadaşında da varikosel vardi doktoru vitamin ve takviye edici gıda vermiş onu kullandıktan sonra karısı 1 ay sonrasında hamile kalmış, şimdi aynı vitaminleri eşim de içiyor bide keçiboynuzu özü içmeye başladı, yaza kadar böyle deneyeceğiz olmazsa yazın tekrar muayene olup ameliyat olur diye düşünüyoruz🌸 eşinizde ne çıktı süslüm geçmiş olsun

12 mart 2021 11:35

7. Cok tesekkurler suslucum detayli cevabiniz icin. Esimde henuz görünen bir sorun yok ama biz de deniyoruz bir süredir ama hamilelik gerceklesmiyor. O yuzden test yaptiracak.

12 mart 2021 14:31

8. Süslüler dr un verdiği takviyeleri kullanın.ben tüp bebek aşılama hepsini geçirdim.ikinci tüp bebeğe hazırlanırken hamile kaldım.en az 3 ay kullanılması gereken takviyeleri kullanıyorduk ikimiz de.ben onların etkisi olduğuna çok inanıyorum.aylık toplamda 1 TL ye yakın tutuyordu ama verim aldım.

12 mart 2021 15:14

9. Anon4 süslüm inşallah güzel sonuçlar alırsınız🌸burayı da bilgilendirin lütfen💗

Anon5 süslücüm bende bu takviyelere güveniyorum inşallah sonuç alırız yaza kadar, evicap e vitamini ve ımpryl takviye edici gıda kullanıyor eşim,ayrıca keçiboynuzu özü de içiyor sabah akşam. Varikoseli olan arkadasımızın eşi bunları kullandıktan 1 ay sonra gebe kalmış.ümitliyim o yuzden.Bende folik asit kullanıyorum. Siz hangi takviye edici gıdaları kullanmıştınız sakıncası yoksa söyleyebilirmisin süslüm merak ettim 🌸

13 mart 2021 14:43

10. Süslü eşim bıoscıence advanced plus, ben prowoman,omepaq10 ve bıosteron beraber kullandım.hepsi dr un verdiği takviyeler.kafama göre arı sütü, polen de aldım ama arı sütünü 3-5 defa kullandıktan sonra ilaçlara yan etki yapacağını düşünüp bıraktım.polene hiç başlamadım.

13 mart 2021 19:57