eczaneye gidip gebelik testi almaya utanmam normal mi?

niye böyle hissediyorum bilmiyorum ama utanıyorum sanırım. gebelik testi alabilir miyim demek, karşımdakinin ne düşünecek olmasına takılıyorum ne düşünebilir ki yani evliyim üstelik. bu utanma hissi utangaç insanlarda normal mi veya sizde de oluyor mu? çünkü utanmam için bir gerekçe yok ama sanırım konu mahrem diye utangaç hissediyorum :)

1. ben evli değilim hatta bir de bakireyim ama umrumda bile değil senin için gider alırdım mesela. normal değil bence utanmak. ped alınca utanıyor musun örneğin ?

27 eylül 2021 15:46

2. Suslu normal degil tabi ama eczacinin bir garip bakisi insani etkiliyor bir daha gitmek istemiyor. İnternetten alabilirsin

27 eylül 2021 15:47

3. Süslüm bende de var o, normal ama almalısın her zaman yanında birileri olmayacak kendi işini kendin halletmem lazım

27 eylül 2021 15:47

4. kadın vücudunun yüzyıllarca toplum ve din tarafından 'pis' 'yasak' ilan edilmesinden dolayı utanç duyuyorsunuz. kalkın ve o eczaneye gidin alın.

27 eylül 2021 15:49

5. Evli değilim 20 yaşındayım hatta küçük gösteriyorum. Hamile olma ihtimalim yok merak ettiğim için gidip gebelik testi aldım. Beni garipsemeyen kimseyi garipsemez

27 eylül 2021 15:52

6. Hamilelik testi alırken de utanmayalım be kardeşim ya, nasıl bir hale geldik ülke olarak!!!

Sitemim asla sana değil soru sahibi.

27 eylül 2021 15:59

7. Hayır ya eczacılar sizin sıkıldığınızı utandığınızı anlayınca ekstra ihtimam bile gösteriyorlar rahat olun, onlar sizi bu konuda yargılayacak son insanalr ki ortada utanacak, yargılanacak bir durum yok zaten. Bir kere elle almaya gitmiştim inanılmaz telaşlı ve morali bozuk bir şekilde eczanede çalışan bey rahat olun hiçbir şey olmaz diyerek beni rahatlatmıştı. Dediğim gibi utanacak bir şey yok zaten o ayrı konu

27 eylül 2021 16:03

8. Aynı şekilde ben de evli değilim, cinsellik de yaşamadım ama gidip gebelik testi alabilirim. Ne düşündüklerini de şu kadar bile umursamam.

27 eylül 2021 16:09

9. Süslüler düsündüm de sanırım ülkemizin bizlere yaşattıgı bir baskı bu. Yani evli olsam dahi, sevişebilir ehliyetim olmasına rağmen utangaçlık duygusu yaşamam bana da normal gelmedi. Normalde cok utangaç biri değilim.

27 eylül 2021 16:12

10. Ben lisedeyken formamla sirt cantamla gidip almak zorunda kalmistim. Eczaci degil de ordaki musteri teyze oyle bir bakmisti ki bana hala unutamiyorum

27 eylül 2021 16:41