ehliyet yenileme için sağlık raporunu e-devletten almış olan var mı?

yoksa aile hekimine gitmemiz gerekiyor mu yakın zamanda ehliyet yeniletmiş olan var mı

1. e-devletten almayı nasıl planlıyorsunuz tam olarak?

bugün 02:40

2. cok guldum :D

bugün 02:48

3. Birini sizi kontrol etmesi gerekiyor.

bugün 03:12

4. Anonim 2, A0 Türkçenle laf mı sokuyorsun?

bugün 03:13

5. A1 Google üzerinden arama sağlarsanız sağlık raporu için e devlete yönlendiriyor. Aile hekimi sadece extra belgeye imza atıyor. 199dan bilgi aldım e devlet üzerinden sağlık raporu çıkarabilirsiniz diyor. Sebebi ise şu sağlık raporu için hiçbir şekilde bir ön muayene gerekmiyor. Ehliyetimi alırken aile hekimine gittim soru sordu cevap verdim çıktı aldı bitti. Aynı işlemi e-devlet üzerinden sağlamışlar.

bugün 03:20

6. Bence anonim 2 sağlık raporu almak için muayene olmanız gerekiyor demek istemiş soru sahibi

bugün 05:04

7. Aile hekimi sizi görmeden gözünüzün gördüğünü, kulağınızın duyduğunu, 2 kolunuz bacağınız olduğunu nasıl anlayacak??

bugün 05:07

8. Önce e-devletten sayfalarca anamnez kağıdı dolduruyorsunuz. Ondan sonra aile hekimine gidiyorsunuz. Allahım bir de gelip cahil cahil laf sokmaya çalışmışlar bu zeka seviyesiyle bu ülkede iyi ekmek yiyorsunuz siz.

bugün 06:49

9. A6 yani sağlık raporu değil sadece ön form alınıyor e devletten değil mi?

bugün 07:45

10. 1) e-devlet üzerinden kişisel sağlık bilgi formunu dolduruyorsunuz

2)aile hekimine gidip ehliyet için sağlık raporu istediğinizi söylüyorsunuz, hekim sizi muayene ediyor

3) muayeneye göre size uygundur raporu veriyor veya gerek görürse ikinci bir muayene için uzman hekime yönlendiriyor

özetle aile hekimine gitmek zorundasınız. e-devlet ile getirilen sadece o formun online doldurulması imkanı. o formlar eskiden de vardı, fiziksel olarak dolduruyorduk. a2'nin laf soktuğunu sanmıyorum süslü.

bugün 08:35