eltimin sürekli bir yarış içerisinde olması beni çok yoruyor?

az görüş diyeceksiniz ama aynı şehirdeyiz yani ben ne kadar mesafe koysam da olmuyor, her ama her konuda kendi ile beni yarıştırıyor yıldım artık. aldığım her şeyi nerden aldın diye soruyor sonra bak şu daha iyi diye akıl veriyor. geçen bir yer adı ile ilgili yanlış telaffuz da bulundum aman tanrım 10 dk kahkahalar ata ata güldü. ben özel sektördeyim o devlette çalışıyor ( babasının arkadaşı sayesinde girdiği bir iş ) bunda bile gelip özel sektör kötüleyip duruyor ki özel sektörde olmak daha yüksek kazanç nedeniyle benim tercihim. saçımdan kıyafetime her şeye ama her şeye yorum yapıyor ve eşimin ailesinin yanında ayrıca daha da acımasız.  gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum benden 2 yaş büyük eşim ve abisinin arası çok iyi olduğundan sürekli görüşmemiz gerekiyor. eşime bu konuyu biraz açtım ama anlamadı sana öyle geliyordur kötü niyeti yoktur dedi. ama sürekli okuduğum okul, kendi ailem, dediğim gibi saçım başım her şeyimle ilgili yorum almaktan bıktım. ki ben onunla alakalı bir yorum yapmıyorum. ailesi zengin özel okulda parayla okumuş ve ailesinin bağlantıları sayesinde bir iş bulmuş, benim ailem memur kendim yaptım ne yaptıysam. kardeşini ailesi amerikaya gönderdi benim kardeşim devlet üniversitesinde yine. yani karşılaştırma için benim ondan daha iyi olmam ve kıskanıyor olması lazım ama o da değil. nasıl düşecek yakamdan lütfen akıl verin.

1. Eltilerin savaşı, evet izledim komik bir filmdi gerçekten.

3 mart 2022 23:53

2. Süslü tek çaresi var ateşe ateşle karşılık verecekseniz:( öyle bariz bariz kötü konuşmayın, sonra kötü siz olursunuz. Nasıl davranıyorsunuz, ne tür cevaplar veriyorsunuz bilmiyorum ama Tatlı sert olun, biraz hazır cevap olmak gerekiyor. şöyle olsaydı daha iyi olurdu dediğinde ben memnunum, sen öyle yaparsın diyin veya özel sektörü kötülerse siz de memurlukta hoşlanmadığınız bir şeyi söyleyin ve bu hiç bana göre değil bu sebepten işimden çok memnunum diyin. siz böyle cevaplar verdikçe her seferinde lafı ağzına tıkamayın diye daha bir şey diyebileceğini sanmıyorum:d

Eşiniz de tam klasik tc erkeği, uğraşmamak için yok sen yanlış anlamışsındır yok şöyledir diyip geçiştiriyor.

3 mart 2022 23:56

3. Gözlerini yukarı kaldırarak boş bak, küçümseyerek bak, illa anlar ;)) aynı şeyleri bir iş arkadaşın yapıyormuş gibi ona şikayet et, ne boş insanlar var, ne hadsiz insanlar var, hayata ne kadar bağlılar inanamıyorum

4 mart 2022 00:01

4. Yani aynı şehirde yasamak nasıl sık görüşme nedeni olabilir. Sonuç olarak kardeşler birbirini tabi ki sever sık da görüşmek isteyebilir. Ama bu hep sizin topluca görüşmeniz gerektiği anlamına gelmiyor dogal olarak. Mesela eşim gidiyor ailesinin yanına ben gitmiyorum her seferinde. Ya da bana ben ailemin yanına gidince de gelmesini beklemiyorum her seferinde.

Siz de bir de sıkıntılı bir durum olduğuna göre şu an atıyorum ayda 2 görüşüyorsaniz 2 ayda 1 kere ayni ortama girin bu kadınla vs.

Yok ben bunu kesinlikle yapamam diyorsanız siz üstüne gidin eltinizin atak olun o sizle ayni ortama girmeyi tercih etmesin. Yani bu sorunun görüşmemek dışında bir çözümü (gizlinot: Barışçıl bir çözümden bahsediyorum tabi) yok ki.

4 mart 2022 00:01

5. Ailen hakkında nasıl laf ettiriyosun kırarım onun kafasını valla

4 mart 2022 00:09

6. Bu durumu ben de yasadim her konuda sidik yaristiriyodu, ben de aynisini yaptim. Nasil rahatsiz oldu anlatamam. Artik eskisi kadar yapmiyor hatta nerdeyse hic yapmiyor diyebiliriz, insan kendi yasayinca ne kadar itici oldugunu anliyor demek ki

4 mart 2022 00:15