emirates hosteslik seçimlerine gidenler var mı çok mu seçiciler ?

1. ingilizcem çok akıcı değil, bacaklarımda yara izlerinden kalma beyaz  lekeler var koyu tenliyim fazla belli oluyor

26 ağustos 2024 16:02

2. Süslü alınmanı istemiyorum ama eski ek kabin memuru olarak ingilizcen iyi değilse gerçekten gitme. Vakit kaybı olur senin için.

26 ağustos 2024 16:06

3. eski ek kabin memuru arkadaşın yorumunu görmemiştim, kendisi çok daha iyi bilir.

26 ağustos 2024 16:17

4. yok alınmam iyi değil çünkü😅 alıcı konuşamıyorum tekliyorum

26 ağustos 2024 16:22

5. hiç de öyle güzel bir yüzüm yok neyse denemeyeyeyim bile mail geliyor da sürekli, bir şans versem mi dedim.

26 ağustos 2024 16:23

6. Kızlar benim dişler doğuştan sarı ben napim

26 ağustos 2024 16:33

7. a5 herkes emirates kabin memuru olmak zorunda değil ki. eğer tüm şartları taşıyorum ama dişim beyaz değil derseniz çaresi diş hekiminde ama kesin olmayan bir iş için dişe zarar vermeye gerek var mı bilemedim.

26 ağustos 2024 16:38

8. ya boşver çağırıldıysan dene, ne kaybedeceksin ki. hem güzel de bir tecrübe olur.

26 ağustos 2024 17:53

9. seçici olmuş halleri bu mu? hepsi çirkin.

26 ağustos 2024 18:02

10. a7 sizin güzellik tanımınıza uymak zorunda değiller. beyaz diş, akne sorunu olmayan, yara izi olmayan temiz bir cilt -ve genel olarak bakımlı bir eleman- arıyorlar. bu firmada çalışan pek çok kabin memuru da sosyal medyada influencer olarak gayet takipçisi olan manken gibi kadınlar.

26 ağustos 2024 18:15